OSLO!


OSLO!! ja detta ska bli så trevligt. jag har varit lite skeptisk och haft blandade kännslor. men nu jävlar. jag är tokladdad och jag dricker vin! hurra hurra!! detta kommer bli så skoj. jag och mattias kommer att ta oslo med storm. trevligt trevligt! vi ska rocka sönder som dom säger på www.bandit.se! vi ses i morgon allihopa!!


MAGISKT!

IGÅR HÄNDE NÅGON HELT OTROLIGT. NÅGOT SOM VI SAKNAT KOM TILLBAKA TILL OSS. HELT SUPER TREVLIGT! MR NYCKEL!
VÄLKOMMEN TILLBAKA IN I VÅRA LIV!!


LÅT MIG...

PRESENTERA!!!

SNÖVIT OCH ZORRO!


här har vi två genomgoda själar. älskar domn över allt annat på denna jord. dom kommer återkomma mycket i mitt bloggande då dom är välldigt inpå mitt liv! man skulle kunna säga att vi är som en liten familj!!
jag vet nog allt om snövit. det är inte mycke jag inte vet. jag vet nog allt. vi bestämmer det. jag vet allt, hon hade tex mina trosor på sig häromdagen. då kan man snacka om att man känner varandra. eller. haha.. jag tog tillomed snövits dusch när vi duschade en dag efter träningen. jag vet många snuskiga detaljer om snövit. men det ska jag inte avslöja, vad vore det för kompis takter. fast det är ju en blogg.. ah jo jag vet inte. kan ju säga så mycket som att snövit äter penecilin, resten kan ni toka själva. zorro då. jo honom kan jag också säga att jag nog känner mycke väl. dock inte lika länge som snövit. men jag vet en hel del smarrigt om zorro också. kan tex säga att han har en passion för vissa saker som man bara önskar mankunde bemästra. han duschar helt galet länge. har tillomed hänt att zorro somnat i duschen. zorro är en genomsnäll kille, eller? jo men det är han, om man lär känna honom. kan tex säga tt zorro kom hem sent inatt, eller ska jag säga tidigt imorse! jag kan förstå att folk utifrån varken vill veta av snövit eller zorro, får båda kan vara onda. precis som jag. därav är vi en bra familj. mental high five brothers and sisters!


slav..


så här ligger det till. omvärlden lär nu tro att jag har någon slags skev verklighets uppfattning.
men så är inte fallet. eller jo lite, men det blir så mycket roligare då. ah det tycker iaf jag! oh ja jag vet, får erkänna. jag har en lite skev och svår tolkad verkligehts bild. så ta detta med en nypa salt okei. jag lever i min egna lilla bubbla, jag trivs där. och är du snäll kan du få komma in i den. som nu tex, har du inte redan tappat intresset ska jag nu berätta en sak som jag och två nära vänner har diskuterat om. det är zorro (som tidigare nämnts i min blogg, ang moffning) och det är en person till som inte nämnts tidigare, det är en tjej och vi kan kalla henne snövit! (välkommen) hur som helst. i flera olika situationer har vi behövt en exta, eller två extra händer. så självklart slår tanken en att man skulle villja ha det. då som i mänsklig form. i form av en kropp. vi har några exempel..

du är på ica, måste plocka varor, ganska skönt att i entrén då kunna plocka ut en liten "slav" (kalla det hjälpreda, om du så vill) mot en liten selma-peng som du givetvis får tillbaka när du ställer tillbaka honom i slavledet. han (jag kommer kalla det en han, ungefär samma sak som man säger att klockan är en hon) kommer då givetvis hjälpa dig köra kundvagnen, plocka upp dina varor på bandet, han kommer plocka dom i kassar och bära dom till bilen,, underbart i min bubbla.

du sitter hemma. har förberätt med underar tmys vid en bra film, precis när du trycker på play, så inser du att lampan i hallen lyser- och givetvis sitter du helt kungligt i soffan, så att röra på sig går fet bort - så återigen skulle den där lilla slaven sitta fint. han kan då släcka i hallen.

helt fantastiskt.

jag själv kan komma på helt ofantligt mycke saker som denna lille individ skulle kunna passa in i mitt liv

sex
massage
matlagning
städning
tvätt
tjäna pengar
insmörjning efter dusch
ah hela mitt liv skulle nog kunna vila på en slavs axel. man skulle kunna säga att jag skulle vara den lilla djävulen på axeln. jag skulle sitta där o bara njta av livet. och det bästa är att man får pengarna tillbaka när man tröttnat.

skickligt!!


EN VÄN...

..jag har en vän. som jag känner väldigt in på livet. jag kan avslöja så mycket som att det är en han. så jag kommer i detta lilla inlägg kalla honom zorro.

så här är det. jag och zorro brukar ibland köpa lite snacks ak.a chips. och det kan ju vara gott har jag hört, men problemet är att näe man med zorro äter chips så är det svårt att hänga med. det kan vara så att man får äran att bära upp påsen från ica, hälla upp den i skålen, placera den på bordet.. men oups, där hände något, zorros cap svepte förbi och chipsen va slut..sen är det jag som kan bära ut skålen, diska den och vänta på nästa chips inköp. oh det är inte det att zorro inte vill att jag ska äta utan det är så att han drabbas av någon slags panik moffning, som inte är av dess like. det kan tillomed bli lite obehagligt. jag tror knappt att chipsen hinner krossas av hans tänder. det är så att för att han ska få in så mycket som möjligt gör han barnklassikern - hamstring! det roliga är att zorro, som vilken annan alkholist eller narkoman vet om sina problem innerst inne, så försöker zorro ibland. han ber någon som sitter nära att ta bort chipsen. men oj, dom är snabbt tillbaka i hans äga.

är det någon som känner någon med liknande problem. hör gärna av er. jag tror zorro behöver någon att prata med.

för detta gäller inte bara chips. utan även mat, dryck och godis.

jag hoppas verkligen inte att zorro tar illa upp för detta, för jag älskar att skratta på någon annas bekostnad.

ZORRO, vi ses vid chipsen!


jag...skulle önska att jag kunde moffa med samma passion och kärlek som zorro kan!!



A.P.A.


jag och lillebror går in på systemet. och vad skådar mitt öga. en ny sorts vin. och inte lite sött heller. tre apor. det skulle ju kunna vara jag, mattias och jessica. detta måste ju bara bli vårat nya trri-party vin!!
oh yes. halvtorrt vitt vin, med smak av annanas! intressant. måste bara prövas!

då va det bokat o klart. den 26/11 ska jag och jesper tatuera oss!
längtar längtar! kommer bli sååå snyggt!!

19860324
19900228
19910726



djup..

..sorg!
det är med djup sorg jag idag sitter hemma. känns inte alls bra. trist och rent av skit tråkigt. men om en liten stund kommer min bror och hämtar mig. vi ska gå till tatueraren, samt att vi ska handla, och hämta nya däck till bilen. hans nya röda pärla. sweet.

den andra broderna är fortfarande i lumpen - saknar honom som fan.

jag tycker att livet är en jävla motgång just nu. jag vill inte. orkar inte. vill hitta på någe roligt. men hur tycker vi att det går med det då. jo oslo, och inför det känner jag mig som en så jävla dålig människa så det finns inte. det är är helt galet. jag försöker att inte tänka på det men det är fan inte lätt. suck suck suck. vcill bara kräkas på det!!

tack mattias för att du lyser upp mitt liv lite! sweet!

hejdå!

CLOWN.

ALLA TYCKER ATT CLOWNEN ÄR ROLIG. MEN KOM LITE NÄRMARE, BAKOM FASADEN FINNS EN ANNAN PERSON. TRAGISKT VA. VEM KUNDE ANA DETTA?


JAHA, LITE RANDOM TALK. DET BÖRJAR NÄRMA SIG...
...våran lilla trip till Oslo. hur ska det sluta. kexen behagar ju tyvärr inte att höra av sig. trist. jag känner bara att jag och mattias kommer ta Oslo med storm. vi kommer rocka sönder som folk säger. hehe. jag själv sitter här hemma nu och väntar på att jessica ska komma. ska bli mycke trevligt. vi ska o träna ihop sen. det kommer bli mycket nice. först ska jag ha simgruppen, sen ska vi simma 1 timma själva. funderade på att gå på ett spinningpass också. men nu när jessica kommer blir det lite mys med henne istället. har verkligen saknat henne. och då är det inte allt för länge sen vi sågs.. men ska bli skönt att hon kommer förbi. blir till att laga lite kyckling också. jag börjar bli lite sugen på mat. blev lite alkohol igår. inte varje dag man börjar dagen med äggmacka o ch en flaska rött. inte varje dag, ska sanningen fram va det faktiskt första gången. och jag tror verkligen inte att vi kommer att ta det till vana.

over and out for now!


ALKOHOLFRU.


MYCKET PARTY BLEV DET.
JAG OCH MATTIS FIRAR 2 ÅR. OCH DET ÄR KLART VI SLÅR KLACKARNA I TAKET FÖR DET. DOCK HEMMA VID MIDNATT. MEN VI TAR IGEN I OSLO. HÄR KOMMER VI!! TACK HJÄRTADE MATTIAS FÖR EN FIN KVÄLL. JAG DRACK O DU VA "SÄL"SKAP! haha!!
ÄLSKAR DIG!PUSSPUSS!!


ONSDAG.

idag va en sån där morgon då jag vaknade upp med ett leende på läpparna, jag kan inte svara på om det va för det jag drömmde på natten, eller omd et berodde på de trevliga samtalet innan jag somnade, eller om det va för att jag sovit gott...det spelar egnetligen inte så jätte stor roll. huvudsaken är den att jag kännde mig så glad. och inget skulle kunna föstöra denna dag för mig...

...så jag gick upp..naken och in på bvadrummet. såg mig i spegeln..tänkte..detta kan bara bli bra. =)

...så efter lite fix och trix kändes allt verkligen toppen. håret blev precis som jag ville. snyggt. kännde mig snygg i kläderna. allt kändes super bra. ut i luften., denna iskalla höstmorgon. ja det va helt underbart!
och efter att nu kommit hem från jobbet och klockan är över 19 så har jag insett att detta har varit en av de bästa dagarna på välldigt länge!

tack för det!

snart en varm dusch. sen blir det nya favoritserien kl 22. SOUTHLAND på kanal3.

PZ!

TISDAG.

en dag i höstens tecken. skulle behöva skrika ut all min hösenergi någonstanns från ett högt berg. lite inspererat av ronja rövardotter. jag tycker hon är fräck!! eller egentligen är det väl astrid som ska få creed för det där skriket som sändes över sverige, världen. hur som helst., jag tycker att det är lite mysigt

nu lyssnar jag och mattias på hasse aro's playlist på spotify!

jag har två nya husdjur här hemma..det är en fluga och en geting. funderar på att låta som duellera i en fly-fight under en liten glaskupa.. vad tror ni om det? bästa gjur vinner och för då leva vidare tills jag funnit en ny utmanare..allt med puls kan användas!


SÖNDAG.

helgen går som alltid åt helvete för fort....helgen borde bestå av 3 dagar...!!

MÅNDAG.


DETTA ÄR JU HELT MAKALÖST. I HELGEN AVGÖRDES TÄVLINGEN "MISS PLASTIC" I UNGERN. EN 22-ÅRIG TJEJ TOG HEM SEGERN! JAG FÖRSTÅR INTE. SKA MAN KUNNA TÄVLA I ALLT NU FÖR TIDEN. VISST OM MAN TÄVLAR I SKÖNHET. ATT MAN ÄR STARK. ELLER SMART. KORT ELLER LÅNG. KAN ÄTA MEST KORVAR. MEN ATT GÖRA SIG SNYGG OCH SEN FÅ PRIS FÖR DET KÄNNS JU JÄVLIGT MÄRKIGT. DÅ BORDE DET JU VARA PLASTIKKIRURGEN SOM BORDE FÅ PRISET. ELLER?
OBSERVERA ATT BOTOX GILLS INTE, MAN MÅSTE HA LEGAT UNDER KNIVEN!!

BLAND DE 18 TÄVLANDE KUNDE MAN SE OPERATIONER ALLT FRÅN BRÖSTEN TILL NÄSOR OCH TÅR. VAD ÄR GREJEN MED ATT FIXA TÅRNA? DET LÅTER JU HELT GALET. DET KÄNNS LITE SOM ETT SPRINTERLOPP FÖR BARA DOPADE. DET ÄR BARA GALET. MEN KASNKE ÄR DET SÅ ATT JAG BARA ÄR AVUNDSJUK. ATT JAG OCKSÅ SKULLE VILLJA GÅ IGENOM MULTUM MED OPERATIONER SÅ JAG KUNDE FÅ STÅ PÅ EN SCEN O FÅ RIS&ROS...

MEN JAG TYCKER NOG INNERST INNE ATT DET LÅTER ENORMT FÅNIGT OCH KAN INTE RIKTIGT TRO ATT DET ÄR SANT. MEN DET ÄR DET TYDLIGEN. ELLER... JAG VET INTE. EDT SÄGS SÅ IAF. VAD SKA MAN SJÄLV STÄLLA UPP I DÅ...INTE BLIR DET NÅGON MISS PLASTIC IAF. INTE ÄN. HAHAHA!


SÖNDAG.


wohoo! fest igår. oj  ojooooj. hände mycke saker som jag inte tror ska nämnas här. men jag hade skoj. mattias hade skoj. jessica hade definitivt skoj. kex1 hade...eh...låter det vara osagt. haha!

love space!


IDAG.

IDAG GÄLLER DET. HEJA SVERIGE!!

fred.kväll.

Ytterligare två gripna för attentatet mot Tellus

NYKÖPING Förutom den 21-åring som greps och anhölls i morse har två unga män gripits för brandattentatet mot nattklubben Tellus i Nyköping.

– Det är en man född i mars 1989 och en född i februari 1990 som som är gripna vid två-tiden på eftermiddagen, säger Lennart Ahlin, vakthavande befäl vid Sörmlandspolisen.
Var männen greps vill han inte säga. Männen har anhållits av åklagare kort efter gripandena. De är misstänkta för försök till grov mordbrand.



NÄR FAN SKA DOM GE SIG! DET KÄNNS JU SOM MAN BOR I NÅN JÄVLA GANGSTER HÅLA! JAG BLIR JU FÖRBANNAD! NÄSTA GÅNG NÅGOT HÄNDER KOMMER DET JU SÄKERLIGEN VARA ETT PAR HUNDRA PERS INNE PÅ TELLUS. OCH DÅ BLIR DET INTE ROLIGT!! DÅ KOMMER GARANTERAT AMBULANSERNA VARA IVÄG PÅ KÖRNING BÅDE I TROSA O OXELÖSUND. BRA ETT PAR LIK PÅ STAN! WOW!


FREDAG.

DET ÄR DAGS FÖR FREDAGSMYS...!


jaha.. okey. så det ska vi tro på då eller? att kex1 och martin skulle stått nakna på färjan som tog dom til gotland. jag är skeptisk. jag är osäker på om havsluften är bra för dom. må gudarna vara med dom dessa dygn. annars kan detta sluta hur som helst. och det vore både dumt obahgligt och onödigt!

IMORGON- SVERIGE MOT DANMARK
VI VINNER-NI FÖRKORAR-NI FESTAR
DET HÄRLIGA MED ATT SPELA MOT DANMARK ÄR ATT DOM ÄR BRA FÖRLORARE. DET ÄR UNDERBART. HELT FANTASTISKT! DOM FÖRLORAR MED FESTAR FÖR ATT DOM ÄR NÖJDA MED VAD DOM PRESTERAT. ÄR DET INTE HELT OTROLIGT! JAG TYCKER DET. MEN JAG HEJAR MED HELA MITT HJÄRTA PÅ SVERIGE!
HEJA HEJA HEJA!!


TRÅK TORSDAG.


denna lilla söta unge låg och sov vid mitt cykeldäck igår. jag ville bara adoptera den. men jag har dyrt och heligt lovat mattias att inte röra den. om den skulle ha rabies. eller va det kan heta..skabb..
men sååå söt. jag cyklade iaf iväg till jobbet och när jag kom hem låg den kvar.. då fick den en gurkbit av mig...
sedan åkte jag och jesper till Chili Nam Nam och köpte födeledagskäk till min kära mor som fyllde år.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MAMMA (24 timmar efter...)

hon fick en tavla av mig...

den skulle få komma upp på väggen snarast.

hmm.. så va de det här med att kex1 ska till gotland. inatt drömde jag att han gick på båten som ska ta honom till ön...han satte sig bredvid en kvinna med en stor hund. hon va trevlig o så men något händer med båten. det blir kaos. katastrof. så snälla rickard (ja, kex1 heter rickard egentligen) undvik tant med stor hund! håll dig på säker plats!! =)
gör inget som inte jag skulle ha gjort. hahahahaha!


SOL...

...vaknade idag till solsken. är det inte underbart.

men jag är lite trött på att läsa hur folk ska begravas. för ett par dagar sen va det om ulf larsson som skulle tillbringa graven med sina hundar. idag läste jag om en "nörd" (som han kallades i tidningen www.aftonbladet.se) som hade kremerats och askan hade lagts i en tömd dator. och allas hälsningar skrevs på post-it lappar! det är ju hemskt. bara för att man gillar datorer så.. vadå? ne jag fattar inte. om jag gillar bilar ska jag så begravas i en bil? eller om jag rider ska jag döda en häst som jag blir begravd med då? eller om jag gillar sex ska jag få med mig en liten hora då? näe jag fattar inte... det kanske inte ens är så att man ligger där i evigheten., man kanske kommer till jordens rocktåg? det skulle jag gilla...weiii!

sedan läste jag en blogg idag..(http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.10001582)
FINNES : bröllop SÖKES : brud

JA VAD ÄR GREJEN. DET MÅSTE VARA ETT PR-TRICK. ALLT FÖR ATT VISA UPP KLÄNNINGAR.
denna johan 31år kan ju inte ha bokat kyrka, präst, datum, musik samt sytt upp en klänning. det är ju helt absurt!
man slutar tydligen aldrig att förvånas!!

imorgon fyller min kära mor år. ska fixa en present till henne idag efter jobbet. återkommer med en bild på alstret..

alstret..altaret.. hmmm...

ha en skön dag.. ska nog in o väcka mattias lite snart.. mys!!

www.eniro.se ---> sök: jennie kaijser, nyköping!
mysigt att det står att jag delar boende med mattias.

kväll...

...jag vill inte vara ensam. vist kan jag verkligen uppskatta tystnaden. men det är något jag saknar.. jag saknar att känna att det är någon som andas i samma rum som mig. någon som andas av samma anledning som mig. för att vi älskar. för att vi andas genom varandra. jag vet inte riktigt. men det va länge sen jag hade den känslan. men jag känner att jag är redo för den igen. jag vill verkligen känna mig älskad och jag vill älska. jag vill vara någons andra hälft. jag vill kunna fylla i dina meningar, jag vill dela din glädje, din sorg. jag vill delta i dina äventyr. jag vill hålla din hand när jag är rädd, jag vill bli kramad när jag fryser. jag vill kunna se i dina ögon vad du menar utan att du behlver säga något. jag vill vara en del av din värld. släpp in mig, låt mig vandra genom livet vid din sida!! men.. nu va det ju bara en sak, finns du ens? jag längtar tills den dag då du står framför mig och ber mig stå vid din sida! då kommer jag säga -ja!

                                                                            

SÖNDAG.


vad exakt är grejen. att ens villja begravas med sina hundar. jag vet inte riktigt men jag tycker att det är lite obehagligt. jag har ingen förståelse för det. jag vill bagravas i ett marrängswichbad men det är en annan sak.
ulf larsson va en folk kär person som tex gjorde söndags öppet. han va en stor människa. men får man verkligen begravas med sina djur? står det då tre namn på stenen? och va det så att hundana dog samtidigt? eller mördade man dom? eller hade man bara sparat dom? jag är klyven...!


jaha!! vart kommer skattepangarna gå denna gång. ja inte är det till skola, sjukvård eller andra viktiga kultur dåd. nej - denna gång går det till att skaffa nya parkbänkar. jävligt nödvändigt! jag och jessica blir lite upprörda. det finns liksom ingen mening.. inget budskap med detta. så förbanat onödigt!

då det idag är KANELBULLENSDAG så verkar den lilla draken i trädet utanför vilja baka bullar. mysigt! jag och jessica ska följa hans fotspår. bullbak och true blood.


BOWLING!

TRODDE INTE ATT BOWLING KUNDE BETYDA SÅ MYCKET FÖR VISSA MÄNNISKOR. DESSA VISSA MÄNNISKOR BESTÅR AV DET MANLIGA KÖNET. HERREGUD, SPECIAL SKOR FÖR 2000:-, LAG TRÖJOR, FÖR TIGHTA BYXOR. SAMT DETTA HIGH FIVEANDET STUP I KVARTEN. INTE KONSTIGT ATT SVININFLUENSAN SPRIDS SOM PESTEN..RÅTTOR..ELLER..HMM....

MEN TILL SAKEN. JAG TYCKER VERKLIGEN ATT KEX 1 ÄGDE. JAG ÄR IMPONERAD. MEN JAG FICK JU VETA ATT HAN HAR SM SILVER I BOWLING. DET ÄR JU CHARMERANDE!!

FANNS ÄVEN EN LITEN FLAMMA I MOTSTÅNDARLAGET (www.zorrow.se) HAN HETER JENS OCH VA FIN. DOCK FANNS DET EN RING PÅ HANS FINGER. MEN DET ÄR JU INTE FÖRBJUDET ATT TITTA....


BOWLING KLOTET SOM TYVÄRR INTE TOG SLEIPNER TILL SEGER. DOH!

KEX 2 I SIN LAG TRÖJA. "SLEIPNER"

BAKSIDAN DÄR DÅ...

KEX2 OCH HANS GÄNG. KONCENTRERAR SIG OCH SÅ HAR VI HANS 2000KR SKOR.

FLAMMAN I DE LÄGEN SOM VA MÖJLIGT ATT FOTO HONOM! UNDERBART. RENT AV MAGISKT!
             
LITE SUMERING AV DAGEN. TROTTS ATT DET KÄNNS SOM OM JAG HAR 3 TON SNOR I HJÄRNAN SÅ TYCKER JAG NOG ATT BOWLINGEN VA BLAND DET ROLIGASTE DENNA VECKA. OCH SOM NI ALLA VET - MITT LIV ÄR ROLIGT. MEN JAG FUNDERAR PÅ OM MAN KUNDE SKAPA ETT EGET LITET LAG. DET GRÖNA LAGET. SALLAD SKA LAGNAMNET VA. SEN SÅ SKA VI BARA HA GRÖNA KLÄDER. TÅL ATT TÄNKAS PÅ.

NU MÅSTE JAG SNYTA MIG! CIAO!


FREDAGS MYS.

...IGEN!
 
då va det dags för ytterligare en späckad helg.

fredag.
18.11 hämta kexen vid tåget.
20.00 mattias kommer hem
20.10 äta middag
21.00 FILM MYS.
lördag.
10.00 åka till norrköping
12.00 kolla bowling match
14.00 chilla
---chilla resten av dagen.
söndag.
10.00 åka till OSS läger. träna dom!!

PHU!

ses!


kallt satan nu på morgonen 1grad. men inatt va det minus. BRR!



TORSDAG.

IDAG BLIR DET AQUA FYS MED MATTIAS OCH MAMMA! MYS MYS!!

RSS 2.0