OJ OJ!

Idag har det varit en kaos dag. men jag gillar det ändå på någe vis. vet inte riktigt vad det är. men det liksom är bara att jobba på. det löser sig ju, så är det ju! så länge var och en sköter sitt så blir det gör bra! :)

häromdagen fick jag ett sms av jessica, fröken haaga. det stod "ring 020-84 44 48!", jag blev ju orolig, tänkte att det är ju bäst att jag ringer upp, hon kan ju vilja någe. kanske är ett nummer dit hon är eller så.. bara det att i andra ändan är det en röst som svarar och säger "hej och välkommen till alkohol linjen, har DU problem med alkohol?!"

va faaaan, och hon ska vara min vän! jag dricker bara i lagom mängd! haha. men vist, erkänner att det va ganska roligt! :)

hihi!  http://www.vardguiden.se/Tema/Alkohol/Alkohollinjen/

nu börjar jag bli trött, hettsäter direkt från en chokladkaka på 200g. orkar inte ens bryta bitar, utan tar verkligen en monstertugga direkt från "kakan". helt magiskt!

LEGENDARISKT! HEROISKT!




helgen.

i helgen jobbade jag - massor.
vm avgördes, jag tyckte dock att holland förtjänade att vinna, men ack - silvermedaljen knep dom för tredje vm i rad. stackarna. men jag får ju hoppas att spanjorerna är glada. congratz grabbar. i söndags kväll körde jag magnus, mats och kock 1 ett race genom att dricka ett par järn, bärs och sedan spela lite black jack. det va skoj. hej o hå! :)
gårdagen bjöd på sömn fram till klockan 15.30, därefter middag med ett par hof på old house med lisa, därefter joinade nattis, hennes bror patrik och sedan lilla david. det va en mysig afton. många skratt och och lika många jäspningar. kvällen avslutades med popcorn och film.

nu är klockan 09,00 och jag luft torkar för att snart bege mig till las jobbo. för att pinna av ett par timmars jobb. det är la gött!  :)

ha en bra dag everybody!

vill bara visa min nya tattoo också :)



Piller.

Nytt besök på sjukhuset, idag va det dr åke som tittade och klämde och kände. Han va jätte bra, förstående och så. Han får verkligen godkän, och mera piller tyckte han va bra. Alla märkta och klassade i rohypnol klassen. Intressant. Gissa om jag vart go i huvudet senaste timmarna, yeeeha! Nu måste jag vända på mig och somna, då jag skriver detta med ett öga stängt...annars samarbetar inte ögonen. Haha. Nattinatt.

mixer rädd!

igår hände det som jag inte trodde sant. jag blev rädd för en mixer som satte igång att mia. grejen va den att det va någe vajsing med den..så jag och shanntie började mecka...oh ett tvb så började den mixa. blev rädd, fick någon typ av fnitter kolik och föll ihop i baren med handen på mixer locket, annars hade det vart jordgubbskladd all over my body! och det hade ju inte vart så skoj..eller?

idag skiner solen och jag ska börja jobba klockan 18. känner att detta kommer att bli en fantstisk kväll. hejo hå! jag är på topp vill jag bara meddela. och igår, oj då va jag speedad, och vet inte ens varför. men det va skoj!

har även hittat en kille som vill gå på hoffmaestro! WOHOOOO! ja är såå nöjd nu! :)

detta bliiiiiir en bra sommar!

ps..heeeeeeeej, det är jag som hör av mig ;)

RSS 2.0