SÖNDAG.



                                                                                  
jag skulle villja ha en helt egen älva, som vakar över mig. sitter på min axel. som finns där. stöttar mig i alla lägen. som alltid är min bästa vän. som hjälper mig i alla situationer. som hjälper mig igenom livets val. livets verklighet!


Jaha. då har ytterligare en helg passerat, intressant! vad har vi lärt oss denna helg då.. jo en ganska viktig sak som jossan bloggade om härom dagen. hur mycket går vi miste om när vi blinkar.. hur mycket är det egentligen som försvinner förbi då vi blinkar till!? vi va ju tvugna att ta reda på detta..

 ....men fill att börja denna lördags story.

vaknade ganska skapligt, men sov gott då ted va hos mig av diverse anlednigar.vaknade, duschade.. försökte hitta något som va okey att ha på sig. vi tog oss med red lady ned till bolaget. ted köpte lite bärs. sen åkte han hem.., jag strosade omkring lite på stan. träffade tess, hon smidig som hon är sa "ska vi in på olearys o käka någe gott..." okey mitt dumme fan. självklart fattade inte jag att hon bara ville se fotboll. egentligen ville hon inte alls äta med mig. för fotbollen va ju viktigast såklart! sen kom mattias förbi till vårat bord och då helt plötsligt bytte olearys snubbarna kanal på tven. just den tven som tess kollade på. panik! vi fick alla byta plats så hon kunde se 22 (eller hur många dom är) grabbar springa efter en boll.. hehe! jag satt vid detta lag och läste "NU", intressant. där fick jag veta att brittan inte haft sex på sju månader. stackars henne! verkligen jätte synd om henne! vad är grejen!? sen fick jag även veta att mr.pitt lämnat lilla joline för att han ville träffa jenifer igen! ooh intriger i världen! verkligen! värt att veta. sen va det iallafall så att jag o tess hade moffat  i oss varsin burgare, minus bbq sås, plus baccon. MMM! o pommes så klart! mattias blev ju lite sugen på detta..och det kan man ju förstå..men han har blivit en kallori jagare, så han nöjde sig med tat dricka vatten, bara köttet o sallad på tallriken. bra där!
           
                                                                 
     
oh..sen kom iallafall snacket om blinkningar upp. och vad gör man inte när man har en sånn genial fråga.man smsar självklart till 118100! dom kan ju o vet ju allt!!! är det inte underbart?!


frågan löd : hur lång tid blinkar jag under en livstid.?
svaret löd: om du lever i 80år så blinkar du i cirka 385440000 gånger i ditt liv. en genomsnittlig blinkning är ca 1/3000 dels sekund. detta gör att du blinkar i ungefär 128480 sekunder i ditt liv. vilket motsvarar 35 timmar.

INTRESSANT. vi antog att det då va vaken tid.. smart! för man blinkar väl inte när man sover?.. hmm 118100..... eh!

eftermiddagen fortsatte iaf men en grogg där. sen hem., ducsh, smink., kläder., fest., olearys igen... shottade. mötte ted mitgt i natten vid lotsen. vi gick hem. träffade jonte och henke. dom shottade. dom gick. jag och ted sov. vaknade i morse. moffade chees, sen jobbade jag =) ah! lyckad helg! pe-ess, det va även traffic light party på olearys!


LÖRDAG.

Idag är det lördag. Jag hade velat gå på dia psalma, men kom något ivägen. Åkte med Ted ned på stan tidigare idag. Handlade lite öl på bolaget, bud, andersson, corona och några andra läckerheter. hoppas du får trevligt. Själv strosade jag gatan upp mot öster, mötte mattias bror anders, sen kom tess, mattias him self, och senare även kalle. blev en burgare, samt en hof, och en 6:a päronvodka, sprite och lime! herrejösses. jag som inte druckigt på en månad. hur skall detta sluta! förbannat! hehe... kan ju bli kul. eller kattastrof! antar att det blir alternativ 2! suck..
 
Hur som haver, en mycket speciell människa sa idag till mig att jag ska tänka possitivt och göra saker som gör mig glad., och sluta analysera så mycket. mycket klokt sagt, desstå svårare att leva upp till.. ahhh! 
 

THE BEST OF THE BEST, THE CHAMP OF THE CHAMP. THE BEST FIGHT EVER!


FREDAG.


Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag. känns som om jag har tappat min fantasi förmåga någon gång på vägen hit tall data stolen. tragiskt. Vad är det som har hänt då!  -Jo det är ju så att jag har bestämmt mig för att flytta. min deadline är iallafall december. Sen vet man ju inte exakt hur det går med det...? Men kan ju alltid hålla tummarna iaf! Känner att jag måste göra detta. Må det vara att jag flyr, men då får det gärna vara så! Jag måste!  Härom veckan målade jag och Mattias i min lägenhet, prickar i vardagsrummet, samt space gröna streck i köket. sat säkert i en halvtimma och bara njöt av det vackara som vi målat fram. VACKERT.

Annars tycker jag inte att det händer speciellt mycke skoj just nu.. det som är lite härligt är ju det att hösten kommer närmare o närmare för varje dag som går. Det innebär ju att snön är på väg den också. Och efterssom jag är en riktig snö lover, så är det ju perfekt. tror det kommer bli en underbar vinter! Måste bara se över mitt snowboard paket, skulle behöva nya bindningar, samt nya skor. men det är ju bar bortskämmt! Skulle villja hitta nin extreme jacka också, men den är ju borta som jag vet inte vad, den finns verkligen inte.

$, ja det skull evara något! hade ju månadslön förra månaden, förbannt. fick då bara 4.000:- i lön denna månad.. haha. illa. riktigt illa! Men  Men., för jobba destå hårdare nu i oktober. För när man flyttar behöver man ju pengar. Så är det ju. Folk som säger att pengar inte är allt är ju dumma i huvudet! Pengar är allt. Så är det bara! Hur hade du annars tänkt att få mat på bordet. kläder, boende. Allt roligt kostar ju tyvärr pengar! Så är det bara! Men det är ju inte bara här det är så., utan i hela världen. papperpengar är ju av träd. Kan man inte bara hugga ned någrea extra ekar., jag menar en fullvuxen ek lär ju kunna göra ett par miljoner smala slinka sedlar..eller? Dåsa! säkerligen en miljard sedlar tillochmed. Vad är

RSS 2.0