TV4!

tv4 läs eran mail!!

ONSDAG.

godmorgon sverige. idag ska jag upp till röntgen och genomföra slätröntgen. händer, fotleder samt käkar. lite nervös. men det ska nog gå bra!!

önskar er alla en fantastiskt onsdag!!

puss


kära roomie.

efterssom jag vet att det är enklare att få tag på dig här när du jobbar, än vad det är att texta dig eller ringa dig. så tänker jag nu lämna ett litet meddelande här..

så här ligger det till. jag har damsugit och diskat så det innebär att du bara kan komma hem o slappa. enjoy.
och så vadre det här med fredag och film o så. kexen har beslutsångest. iaf kex2. han väljer just nu mellan bowling match lördag kl 11. och att komma till oss... intressant! vi får se vad dom kommer fram till. jag saknar även dig lite. känns inte som om vi hbar pratat o umgåtts ordentligt sen i torsdags.. och det känns ju inte het ok... ledsen i ögat!

love you!


TISDAG.

kul att vakna till ett mms på en solig strand. det beskrivs med sol, bad och vitt vin. tack mamma, tack! tack för att du golvar mig totalt. love you!

ps. en hund skällde just i trappen!


NOOOOOOO....


DAGEN HAR SLUTAT SKIT. NY MOBIL. INGA NUMMER...
SNÄLLA BULLEN, HJÄLP MIG!


BLANDADE KÄNNSLOR!

KONSTIGT ATT MAN KAN HATA NÅGON SOM MAN INTE ENS TRÄFFAT!! HATAR HENNE SÅ JÄVLA MYCKET SÅ DET FINNS INTE!!!! HATAR VERKLIGEN! LIKA MYCKET SOM JUDARNA HATADE HITLER..ELLER GRISEN SLAKTAREN VID JUL. ELLER kackerlackan SOM HATAR INSEKTS SPRAY. ELLER MUSEN RÅTTFÄLLAN! ja ni fattar! jag hatar henne verkligen!  jag är så jävla bra på att skriva. samma klass som astrid lindgren ungefär!!! right!!


LÖRDAG.

morgonen startades med att vakna med kex1. men han och nasty bäver såg ut att ha funnit varann under natten. så jag gick själv upp och duschade.. satte mig vid tv:en. chill chill! sen blev det ett glas juica och pop tarts. så alldelles om en liten stund ska jag mamma mormor och faster åka och kolla på musikalen - cats! underbart. har längtat i 6 månader. helt fantastiskt! nästan en magisk känsla!

kvällen då - den skalll tillbringas med jessica. frågan är bara om vi ska vara här eller om vi ska mysa med kex1 och kex2!? känner mig lite kluven i den frågan!!

HJÄLP!

FREDAG.


DRAKEN. JA HAN SKRÄMMER MIG!!!
MEN JAG TROR ATT HAN KOMMER ATT TRIVAS.

idag är en aktiv dag.. först jobba..sen kommer kex1. och mattias åker på sitt äventyr. jag önskar honom lycka och att han kommer till många skratt.

och glöm inte kondom!!


TORSDAG.

POSTEN!
idag tänkte jag på en grej..dessa nya brevlådar..
dom är så högt upp..
folk i rullstol samt småväxte (dvärgar) når ju inte upp.
såg en dam idag som gick med sin rullator.. böjd rygg och gammal...
hon nådde alldelles precis upp.
kul att posten bryr sig om alla. eller hade dom tönkt sätta upp mindre brevlådor bredvid alla stora?
och i så fall..ska det vara personal i rullstol då, eller dvärgar?
för syftet va ju trotts allt att förbättra arbetsmiljön för de anställda..
ja jag vet inte. men detta blev ju verkligen knas!

ONSDAG.

EN DAG FULL AV ACTION, BLÅLJUS OCH ANDRA SPÄNNANDE SAKER. JAG ÄR HELT SLUT OCH SKA AVSLUTA KVÄLLEN MED EN DUCSH OCH SEN IDOL.
JAG HAR ÄVEN NÅGOT ANNAT SPÄNNANDE ATT BERÄTTA... MEN DET FÅR VÄNTA LITE. JAG MENAR MAN KAN JU INTE AVSLÖJA ALLA SINA HEMLIGHETER SÅ HÄR PÅ NÄTET! HAHA..

JO JAG HAR ÄVEN EN IDE, JAG TÄNKTE ATT ALLA MÄNNISKOR I SVERIGE SKULLE SKÄNKA MIG 1KR VAR DEN SISTA SEPTEMBER. DÅ SKULL EJAG NÄMLIGEN BLI MILJONÄR. VI SKULLE KUNNA SE DET LITE SOM ETT FORSKNINGS ÄVENTYR.. VAD SÄGER NI?

ALLA HAR VÄL RÅD ATT GE MIG 1KR. SÅ SNÅLA KAN NI JU INTE VARA! ELLER?


ONSDAG.

idag bekräftade vi våran resa.. hehe..

30-31/10 OSLO för 8 ÖRE 4 pers. helt ok!

MATTIAS, JENNIE, KEX1 OCH KEX2. OSLO - SE UPP!!

IDAG.


mega-kotten jag hittade idag. jätte kodig. men den är nästan en storlek 38. haha!


KVÄLL..

MERA DÖD ÄN LEVANDE. TRODDE JAG SKULLE KUNA LÄGGA MIG NER PÅ ASFALTEN O SOVA. MEN JAG KLARADE MIG HEM. GODNATT!

MÅNDAG MORGON.

Alltid lika roligt att vakna före väckarklockan på en måndag morgon..Eller?
Ja själv tycker jag att det är blandade känslor. Samtiidigt som jag då försöker intala mig att kroppen antagligen sovit klart, där av uppvaknandes, men min andra halva säger att det va ju förbannat onödigt att jag inte bara vände på mig och somnade om istället. Klockan är nu 09.21 och solen börjar komma fram, dock bara 12 grader ute. Så inte direkt juli-varmt ute. Näe!

Idag då, vad händer då? Jo först ska jag ta mig till jobbet, 11-17. Efter det tar jag den sk.a gröna ormen som förflyttar massa människor från hållplats till hållplats. I mitt fall ska jag åka från slottet (A) till ramdalsbadet (B). Där jag skall kasta mig i vattnet och simma ett riktigt hårt pass va tanken. vad sägs om...

2009-09-21

400 insim
4x100 me 1-4 v10
50 dury
8x50 fr ben 1-4 (platta) v10
50dury
6x100 ry v15
50 dury
10x25 fr MAX v10
200 avbad

/2400 meter

Ja det får bli dagens simpass. Tror jag kommer behöva en respirator efter detta. Men det kan det vara värt.

Längtar tills på lördag då jag äntligen ska få min födelsedgas present, Cats Musical. Ska bli så fantastiskt, magiskt roligt. Längtar längtar! Mattias försviner antagligen iväg i helgen på ett litet äventyr. Får väl se hur det blir med den saken. Jessica lär ju komma hit o hänga så det blir trevligt. Hon hade tydligen gjort ett försök med att bjuda hit kex1&2 på bärs afton också. får se hur det går med den saken. 

Nu ska jag käka frukost vilken kommer bestå av flingor, fil, banan och russin. GOTT!

over&out  


mys.



KVÄLLENS SÖNDGSMYS BESTÅR AV LASSAGNE, KALL MJÖLK, OCH TVÅ FILMER.

JOHAN FALK x 2.

SÖNDAG.


mina små nya bebisar kom idag. och jag tog självklart med dom på en liten simtur.

dagens pass:

200 insim
4 x 50 medley v 10s.
200 ry ben fen ökad 1-4
400 fr ben fen 1-4 x 2
4 x 100 me
200 bad
6 x 50 fr-ry fen max
100 avbad

/2000m


midnatt!

kex1 och jag hade ett kort samtal idag..

kex1:  har ni tvättat..?
jag:    vadå tvättat?
kex1:  ja har ni använt tvättmaskinen?
jag:    neeää..bara i tvättstugan...
kex1:  fan jag skulle hållit mig...
jag:    mattias, öppna tvättmaskinen...

vi alla faller i asgarv!! flingorna..som ingen saknat hade han gömt där..oh det är ett par veckor sen.

PRACTICAL JOKE - well done!!


WOW!



HELG.


JAG FICK EN LITEN BILD TILL MIN TELEFON IGÅR. NÅGON SÖT LITEN KILLE HADE TYDLIGEN INSPERERATS AV BYGGARE BOB INLÄGGET. NÄR DET HANDLAR OM FINA BYGG BYXOR O SÅ. VAD TYCKER NI? JAG TYCKER ATT HAN LYCKATS JÄVLIGT BRA. ELLER...?

VEM DET ÄR FÅR FÖRBLI LITE HEMLIGT TILLS NŨGON KANSKE LYCKAS GISSA RÄTT...

helgen då.. hur har den varit. jag vet inte hur jag ska utrycka mig. än så länga inte någon succe. men kasnke löser sig. eller...

kanske lite bio ikväll...köpt ett par nya skor har jag iaf gjort. yes!!imorgon ska jessica räkna röster i kyrkovalet!

dödade visst en liten igelkotte igår. rip på dig!



ONSDAG.


arbetsbyxor. ja jag vet inte i vilken ända jag ska börja. men kan ju helt klart säga att den mest sexiga arbetsoutfiten i världen är hantverkar stilen. jag blir helt som galen. igår stod jag och en kollega på jobbet och släppte hem ett barn efter ett annat medans papporna kom i heta arbetsbyxor. och idag kom en pappa till med sådana byxor. det borde vara förbjudet att hämta sina barn i sådana byxor. inte för min skull, utan mest för barnens säkerhet. vi tjejer blir så till oss. tappar fokus. tappar liksom kontrollen helt. det är galet. hur som helst. hur ska jag kunna förklara detta då. jo - inlägget vid knäna är enormt sexigt, och sen har vi dom här utanpå fickorna som är galet hett. och så är det oftast lite skitigt, det är nog det som är hela grejen! vist sen har det ju mycket med att göra hur dom sitter på (i detta fall..) killen, och då ska dom ju givetvis inte vara updragna till armhålorna..utan gärna lite på häng. och om jag får välja får det görna vara en luvtröja till det, mössa eller kaske en keps. ah det är ju så att jag smälter. och inte nog med det. den här hemliga killen, byggarebob/superhjälten har sånna här byxor. helt galet. det är även han som ställer upp på detta fina foto. tack mr secret. ;)

det är så manligt!!!




21.46

jag kommer in i den heta värmen. vad kan det vara, 75 (?) grader, stekande varmt..jag sätter mig ner med min nakna hud och...oups..inser att vafan satte jag mig inte på handduken för?, det är ju svin varmt på bastu trä bänken...bränner till på skinkan. aouch. sliter tag i handduken virar den om kroppen. sätter mig ner igen. mycket bättre. mitt hår är vått och klibbar lite mot ryggen. jag slappnar av och känner hur skönt det är. värmen som klibbar fast mot min hud. hur den verkligen får mig att slappna av. underbart. efter ett par minuters sittande i bastun känner jag hur svetten börjar komma. det börjar bli varmt, riktigt varmt. känner hur skiten i huden börjar krypa ut. härligt. börjar svettas känner hur kroppen blir allt renare och renare. efter ytterligare ett par minuters svettande går jag ut..ställer mig i duschen igen. sköljer av mig hudens skit. hudavlagringar. ren. går in en snabbis i bastun igen. torkar mig lite. går sedan ut till omklädnings rummet. sätter mig ner på bänken och bara njuter. njuter av att jag är på så himla bra humör. att jag har simmat. att dagen har varit helt underbar. med massa glädje och många skratt.

en speciell person, som fortfarande får vara hemlig, men kan avslöja att det är en person som är en korsning av stålmannen och byggare bob, pratade med denne person efter träningen idag. och jag blir verkligen glad. underbar kännsla. älskar verkligen när någon kan få mig att skratta. alla som kan få mig att skratta r mer än hjärtligt välkomna in i mitt liv. och framförallt denna trevliga korsning av stål och bob!

god natt sverige.

ps. jag och mattias är verkligen på riktigt sambos från och med idag. han fick sin första post hit idag. hurra!

PRÄMIÄR!!

Premiär måndag kl 21.00

Anna från Bjuv, Maria från Västerås och Agnes-Nicole från Borås har en sak gemensamt - de lever the American Dream med full lyx och flärd. Lämna den svenska vardagen du med och häng med till Hollywood för att se dessa tre kvinnor berätta om lyxlivets framsidor. Och baksidor.


jag ska erkänna! jag är avundsjuk. pratade just med mattias om hur irriterad jag va över att dom har privata jet plan och hur dom köper make up för 16.000$ i månaden. hur dom har privata kockar, nannys och buttlers som springer om kring o fixar allt. men ok, jag ska släppa bomben. jag är avundsjuk. jag skulle villja leva deras liv. om jag slipper botox och guld smycken. jag är avundsjuk. hela sverige hör ni det nu..

JENNIE KAIJSER ÄR AVUNDSJUK!!!


18.28

jag skulle vilja gräva bort stavsjö. eller flytta på det. kanske lägga det uppe i norrland någonstanns. det är verkligen ingen del som vi behöver. jag har aldrig hört någe skoj om stavsjö. har inte ens hört att det bor folk i stavsjö. bara att man kan tanka bilen där. och att det är som en genomfart mellan nyköping och norrköping. så jag tänkte så här. om vi alla hjälps åt med att flytta på stavsjö, så kommer nyköping och norrköping rammla närmare varandra. och det är väl det alla vill egentligen. eller? jo men så tror jag att det är. jag vet iallafall två stycken som tycker det. så när alla har greppat sina spadar kan ni väl ringa mig...så kör vi igång. och om det nu är så att det bor någon stackare i stavsjö så borde dom bara bli tacksamma som får komma upp til svenska fjällen och se sig lite om. så vad bra. då är vi överens.

IMORSE- vaknar lite innan klockan. ringer vårdcentralen..kl 09.48..dom ringer upp mig omkring 09.50. men suveränt. då lägger jag på i 2 minuter så hörs vi då. mycket riktigt dom ringer upp som dom lovat. jag ligger då åter i sängen och fnissar lite med min kära roomie som ligger i sängen breve. jag svarar artigt och berättar att jag verkligen fått borelia och behöver nog medicin. hoppsan. check fick en tid 8.30 på onsdag. bra jobbat jennie. sen vare det här med com hem räkningen som tydligen inte blitt betald heller..bara att ringa dit då. men han va typ dum i huvet så jag sa något i stil med att "jaja, jag väntar med att betala ett tag till så får vi se vad som händer, smile"!! haha. sen va det dags för kläder - springfrukost. och det är verkligen sanning, min kära roomie testade på buttler livet genom att stå i mitt kök och hålla ett glas juice i ena handen och en tallrik med två knäckebröds mackor i andra handen..så samtidigt som jag piffade till mig, kunde jag äta stående och behövde aldrig lämna spegeln.

mattias buttler poäng : 8/10. (tappade två poäng på att han inte gjort sig tip top notch snygg, bättre lycka imorgon....eller)

....sen kasta sig ner på cykeln, och vasd möts man av. tre polisbilr och ett vimmel av poliser. vad hade hänt där kan man ju nyfiket undra. tyvärr ingen insider info där., även om man tycker att det vore ju enkelt för en liten polis dotter att fixa. men ack så svåra mina föräldrar är att få tag på.

väl på jobbet så gav barnen mig så mycket energi. jag blev på bra humör och har lattjat massor idag, det har vart skip-bo, uno, och massa andra rolia spel. just ja. jag har ritat lite med kidsen också.

och en mycket trevlig, go o söt människa säger att jag är duktig. jag citerar..elle näe det gjorde jag vist inte då jag raderat skiten. men det va snällt iaf. och det va inte bara för att han flörtade, utan för att han ärligt tyckte det va fint.  vad tycker alla andra då.. haha....



fantastikt. nästan helt magiskt. haha! strålande, brilljant färgval!

(detta kan nog vara dagens största skämt!)









jordens bästa pasta!!!!!


MÅNDAG.


10.33

jag kan inte förstå vad jag har gjort för att förtjäna detta.. eller vad har jag och jessica gjort för att förtjäna detta? så fort vi fått i oss en större mängd alkohol så kan int evi sova dagen efter..eller alltså på morgonen. nej då, upp äckligt okristligt tidigt. medans alla andra ligger o sover gott. jag blir lite avundsjuk.men något måste jag ju ha gjort för att reta gudarna.

MÅNADENS KAMPANJ: GRÄV BORT STAVSJÖ!

15.38


VI TAR HAND OM VÅRA DYRA DROPPAR!


11.12

kul jävligt kul. om ni nu alla undrar varför jag inte bloggat ett par dagar är det verkligen inte för att jag är lat..utan det är bara för att jag fått borelia på benet. inte så jävla muntert. det kan tydligen vara farligt..så jag tänkte..eller jag menade mera efetrssom jag inte vet hur lång tid jag har kvar att leva..skulle jag uppskatta presenter och lite extra glädje från folk. kan ju trotts allt vara nära till mr död kommer och hämtar mig, och det skulle väll vara tråkigt om just DU inte kunde med gott samvete släppa tanken om mig..eller elleeer? så det jag behöver är extra kärlek samt presenter...roliga presenter..typ en resa till mallis. eller 10ggr hos en massör. eller varför inte bli bjuden på bio.... då har vi en deal allihopa nu då!

JAG HAR BORELIA, OCH NI ÄR EXTRA KÄRLEKSFULLA!!

09.41

vaknade med känslan..jag borde duscha. och då inte alls för att jag va speciellt smuttsig, utan mera för att jag kände mig smuttsig på insidan. hur jag nu ska få bort det med tvål och vatten visste jag inte. men jag vet att varmt vatten brukar hjälpa...och det gjorde det..hurra. efter en lång dusch med en härlig dans med rakhyveln över kroppen så va jag redo att fånga dagen..

...eller?

sveper ett glas iskall juice..vad händer..jo jag får jordens braiiiiiinnfreeeeze! suck..blir så trött.

sen när jag sveper ögat över köket..så undrar jag..hur gik detta till?


nio sorter till en match.. vad är grejen med det? jag blir så trött..

...och det är inte det enda jag blir trött på!

 ibland undrar jag varför inte den lilla ängeln som borde finnas på min högra axel inte säger åt mig att säga nej..neeej då.. jag har gärna två små djävular..en på varje sida..suck! dom hettsar mig till både det ena och det  andra!! hur puttar man bort dom från sina axlar..någon? någon som har ett tips??

VM

mansförnedrande match. jag trodde fan att det va kärringar som spelade. så det hela slutade med att det blev ett självmäl för malta. men va faaan. bra sverige..trotts det så vann ni.. med 1-0 och ni förtjänade det inte ens. och hysen borde inte ens få röra bollen.jävla svin!!

3 poäng till sverige..

safari for life!!



MYS! jim och ted va o hälsade på!


17.32


bra jobbat kidsen. man väder ryggen till en liten sekund. och vad gör dom. löser ut skummet i brandsläckaren..någon som vet hur mycke skum det är i en sånn..kan säga er att det är massor. hur mycke som helst! det liksom bara ökar. ooh hå ja jaaaa!
inte nog med det..näe jag säger..

jag "vad hände.."
barnen (i kör..) "det va så...!"
jag " men det är ju någon som har tagit bort sprintern?"
barnen " meh..jo det va så.."
jag "jag blir så trött....."

sen fick jag plocka upp skiten!!


´

VI SAKNAR KEX 1 OCH KEX 2!!!


09.43


vaknade idag klockan 07.15 av att jag va galet kissnödig..jaha., det gick inte ens att vända sig om o hoppas på att det skulle gå att hålla sig. nej då! det va bara att gå upp och kissa. jobbigt-och det blir så förbannat ljust när man tänder den lilla lampan på badrummet. vist det går att dimmra ner den men iaf. inte så att man tänker på att det går förens man slagtit ner arslet o ska kissa..
hur som helst. jag kissar. går tillbaka till sängen för att somna om. men tror vi att detta går.. öh nej. vrida vända på sig lite..
tick tack..tick tack....tiiiiiick...
kl 09.45, dags för frukost. som idag består av RISIFRUTTI, KNÄCKEBRÖD M. LEVERPASTEJ, nu tänker ni alla..men jennie är ju lite smyg-muslim. hur går detta ihop? jo det är så att just grislever, inälvsmat utsöndrar inte det där ämnet urinenzymer som är dåligt för lederna. face it! ni kan sluta skratta och jag kan äta leverpastej!!
HAHA!
nu på morgonkvisten så här ska jag ta mig till sensum där jag ska be dom göra en ny nyckel till lilla mig. den är nämligen spårlöst borta. det är lite jobbigt. men men, det finns väl värre saker som har hänt. sen ska jag transprtera mig till jobbet på svarta faran. jobba. och när jag jobbat klart gott folk. ja då är det dags för is kall bärs samt fotboll. SWE-MALTA!!
kom igen sverige!


KÖTT!


JAG HAR EN SAK ATT BERÄTTA. JAG ÄR NUEMRA LITE AV EN SMYG-MUSLIM. ÄTER INTE FLÄSKKÖTT. DET SKA TYDLIGEN INTE VARA BRA FÖR LEDERNA. SÅ JA DET ÄR JU VÄRT ETT FÖRSÖK! THATS IT!


21.04

..dåså!

klockan slår 17.00. jag hoppar upp på min cykel trampar för glatta livet för att hinna med bussen..och jag cyklar då så snabbt att jag hinner cykla fel..en omväg och allt blir fel.. mattias tycker då bestämt att han ska ringa polisen (aka min mamma) för att dom ska beslagta min hoj bara för att jag är en fara för andra och mig själv...främst för andra! så när jag väl kom fram till bussen skull emattias berätta för mig vad han hade ätit till middag..han hade ätit...

ööh...öh, klokramp...hmm..öh, klättermus..eller..jag menade raggmunk.

intressant mattias! men hoppas det va gott..

...åter till bussen. väl på bussen, tok fullt med massa äckliga ungdomar som slutat skolan o hängt två timmar på stan istället för att göra någe vettigt med sin tid (börjar jag bli gammal...). bussen går i takt med musiken som dånar i mina öron ner till grannkommunen OXELÖSUND!

härligt.

snabbt in...byta om..men vem möter jag inte i korridoren om inte thomas. det va som fan..den lilla rackaren..vad är oddsen till att möta honom... som sagt..in o byta om. på med baddäkt badmössa, googles.

ner i vattnet..fram o tillbaka.. fram o tillbaka.....!! blev tillslut 2200M...hmm..tveksamt om dte är godkänt..men jag hade iallafall lite teknik-träning med mina blivande simmare..... lovley!

sen blev det buss...cykling...soffan...idol och ett par asgarv senare så sitter jag är oh funderar på varför folk som är så värdelösa inte blir stoppade av vänner, familj, ah..vad som helst..grannen som säger..DU KAN INTE SJUNGA!!!!! men nej då... gapa skrik...fäll en tår..stackars askungen., du kommer aldrig kunna stå i ett fullsatt globen iaf. soppa!!!

god natt!


11.05

Idag vaknade jag cirka 10 minuter innan klockan ringde..hur irriterande det än verkar så just idag va det helt okey. jag vaknade med ett leende på läpparna och kände mig utvilad, glad, och full med energi. Jag slår på tven i samma veva som jag går ut i köket för att göra lite frukost.

Kefir
Havrekuddar
Skivad banan
Russin

Hur gott som helst. Går tillbaka till sängen för at njuta av den extremt goda och avancerade (?) frukosten..Då till en skräckblandad glädje ser jag att det är en sån här ord tävling på kanal 5..jag blir som helt beroende av sådant. Blir helt fast och energin bara sprutar ur mig...vill ringa, vill gissa vill vinna. jag ringer då in hela tre gånger (9,90:-/samtal) vettigt!! eller... svaret i andra änden är givetvis..."oh nooo, var god försök igen" jag blir vansinnig! jag kunde ha vunnit 25.000kr. visserligen visade det sig nu efter programmet att svaret jag hade i hjärnan va fel. men iaf.. tänk om jag vunnit 25.000kr. jag hade eh... ja..jag kanske hade kommit ifatt med ekonomin lite iaf.. haha!

Nu kommer snart barnen. ska bli kul idag, all energi. ska nog kunna hiotta på någe skoj. hoppas att vädret håller i sig.. sol och lite blåst just nu. så länge jag slipper regn är det bra!!

Efter jobbet ska jag träna..återkommer.


MÅNDAG.


NASTY BÄVER HAR NU BÖRJAT DUCHS OCKSÅ. HAN ÄR NUMERA HELT RUMSREN!




DEN NYA OFFICIELLA MARRÄNGSWISS (öh!) DAGEN ÄR NUMERA DEN 6SEPTEMBER VARJE ÅR- VÄLKOMNA ATT JOINA 2010.


WHAT!!

WWW.GOOGLE.SE

sök på : neger penis

observera då att bild nummer 4 är på Barack Obama och bild nummer 14 är på den lilla sjöjungfrun.

men inte en enda penis..

men google det är en bra sökmotor..eller?


STORY...


handla - det är skojigt.eller..

tårta - det är det vi kan. just denna va mkt god.

piercingar - tunga jag bröst mattis.

paraply - varför finns inte så tuffa i vuxen size?

mattias - har han tappat något?

keps - människan som äger denna är lyckligt lottad.

motor - jaha, då va båten upptagen också.

bil - seafty car, what?

ben - jag gjorde det.

PS. INATT VA JAG PÅ ÄVENTYR. SÄGER BARA "RÖTT VIN", SÅ KAN NI SJÄLVA KOMMA PÅ RESTEN. ELLER SÅ LÄS MELLAN RADERNA..DS.

________________________________________
FÖRFÖRD!
________________________________________

(HAHA)


FREDAGSMYS.

KVÄLLENS MIDDAG:

Smörstekt svensk kycklingfilé,
Till det serveras
Tortilla fylld med vitlöksfräst bladspenat och färskost
Samt ungsrostade små nypotatisar.

Kvällens kockar är:
Jennie & Mattias


ah har haft en underbar dag. Avslu

0-71ef12ed83d94883fcfb930792ba1967.png

Kolla varifrån!

ah har haft en underbar dag. Avslutas med nintendo64 i sängen sant lyssna på regnet. Godnatt.


ONSDAG.

VART ÄR ALLA DUVBEBISAR??

OCH HUR GÖR FÅGLAR BARN..?

VI RINGDE SÅ KLART TILL KEX1 OCH KEX2...DOM HAR SVAR PÅ DET MESTA..ELLER?!

DET VISAR SIG IAF ATT FÅGLARNA GNIDER SINA KLOAKÖPPNINGAR MOT VARANDRA..SÅ VIDRIGT!

OCH DOM SÄGER ATT DUVBEBISARNA CHILLAR I BONA..

OK!


Då va jag på jobbet igen. Mysigt a

0-4c888052ea88028694c3f2bfce34545c.png

Kolla varifrån!

Då va jag på jobbet igen. Mysigt att möta upp kidsen som springer ut från skolan och upp till mig. Konstigt väder bara som säger att det ser kallt ut men att det är en föraning till helvetet.


RSS 2.0