TORSDAG.

i tisdags va det en arrangerad maskerad på lotsen. självklart va vi där.. jag anna mattias =)

syskonen daltons skulle jag villja säga ;)

hur coolt är inte detta..? right!

anna, yeah, va hon inte snyggingen själv?

jag. kännde mig själv ganska busig.

det va en lyckad kväll tycker jag. blandade känslor. lite ångest. men värt ett försök att ha roligt. tycker nog att jag lyckades ganska bra trotts allt.

LÖRDAG.
ah då hände det också saker. tass firades, vi firade!! norrköping!

jag, dock sne ;)

tias =)

vi åkte spårvagn till tess mamma, intressant med tanke på att vi inte gjort det förr...
skoj skoj. oh jävligt billigt!! 13:-

TISDAG MORGON JOBBET.
prins caspian kliver på en liter mjölk..rackarns, vem får det på sig om inte.. jag!!

min mysiga sko ligger där, ned mjölkad!!! luktar inte gott idag kan jag säga!

TJING!!  ♥

SÖNDAG.

♥ REGN REGN REGN REGN REGN REGN REGN REGN ♥

FREDAG.


hur kul är det att tanka. inte det minsta skulle jag villja säga. piss piss!! kolla bara in vad dyrt. tankade nämligen teds bil idag efter jobbat. kan säga att jag va ju inte direkt ensam... det är ju lön!!

här är ju även jag som är lite bitter i teddans baksäte.. suck. vad är mitt problem med att vara sur tvär o bitter hela tiden. det är ju förbannat jobbigt o vbara det. skulle ju vara roligt att lägga krafterna på annat... eller!?

jag och mattias va o poer walkade häromdagen och såg då ett djur. skjukt stopr för att vara ett så pass litet djur.. en mask. i grotesk storlek! hehehe... fy fan! oh mattias har ändå storlek 43... hmmpf!

saknar.

som sagt helg igen. det är galet vad veckorna går snabbt. heeeel galet!
kan ju säga till alla som läser, att jag ska bättra mig. ska bli gammla glada jennie. hon som ville att livet skulle vara skoj...


ONSDAG.


men självklart!! idag öppnar city gross på påljungshage i nyköping.
HYSTERI!!
ja det kan man ju lätt säga. öppnade fö en liten stund sedan, rent ut sagt 17:00 (osdag.22/10).
har då öppet till minatt. hurra. vad trevligt. vad är grejen., det är ju sjukt. hur kan folk var så lyckliga över att ytterligar en mataffär hamnar i stan.. gör det ju bara ännu jobbigare att välja vart man vill handla.. o maj gard! 
ah så jag hade ju bestämt mig för at INTE åka o handla, ens titta på afären förens om kanske 1 månad eller så.. men så sa jag just till ted att jag ville ha candy.. lysande tyckte han. då kan vi ju kika på city gross samtidigt.
ja men verkligen. kul det ska bli.. hoppas dom har gott candy bara...

har även lärt mig ett  nytt ord idag----> SKRÄVLARE.
förklaring då, synonym till skryt, fast en mera oskyldigt positiv och öppenhjärtlig form. en person som sysslar med

SÖN-SÖN.

MOVIE TIME!!

DET SISTA OFFRET.

MACHAEL CLAYTON.

PING PONG KINGEN.

TISDAG.



crapillicrap!!
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
idag ringde en person till telenors kundservice. för att denne person (kan kalla denne person för Algot) ville beställa mobilt bredband. inga konstigheter. eller!?
jodå, självklart det är ju telenor vi snackar om. Algot ringer och en telefonist i anra ändan svarar...hej hej osv. när Algot säger att hon vill beställa mobilt bredband, så hänvisar telefonist människan till hemsidan., enklare så påstås det. ah för hennekasnke. men för stackrs Algot som inte har internet då? ja då säger telefonisten "men du har säker en kompis som har det." Alhot säger att hon vill fixa detta nu.. inte sen. då hänvisar telefonisten till den lokala telen butiken. Algot svarar att det är ju tur att just i hennes stad finnsdet ju faktiskt en butik. hurra. samtalet avsutas...

MEN... mina funderingar..tänk!

om ett, personen har ju faktiskt inte internet, det är ju anledningen till samtalet. två, hur kan man hänvisa till att kunden ska gå till en kompis. hon kanske inte har några vänner, finns faktiskt dom som inte har det. kanske är det så att Algot faktiskt lever för internet, oh bloggning. vad vet vi.. tre, kanske är dte så att Algot ringer för att underlätta för sig själv. Algot kanske är rörelsehindrad och inte kan ta sig ut ur sitt hem utan att kontakta, färdtjänst, hemtjänst, samt ett par till bara för att få hjälp att ta sig ur sängen, klä på sig, pifa lite. ta sig ut ur lägenheten, låsa. ned för trappen. in i färdtjänst bilen..ut ur bilen. hoppa upp i någon slags rullstol som hon inte kan köra enam., utan behöver hjälp. in i butiken... som i detta fall, då har trappor för att komma upp, eller en ramp som går uppåt. hur ska en rörelsehindrad bänniska komma upp där. samt att butiken är så liten att det lär ju knappast gå att raca runt där inne för att kika på alla möljigheter...!, sen är det ju dags att ta sig hem.. samma visa igen. kom igen, tänk efter. kanske fanns det en anledning till varför Algot ringde direkt till kundservice!!! kunde inte bara telefonisten erkännt att hon inte kunde., att hon inte visste hur man gjorde. nä istället löser vi situationen genom att hänvisa till någon annan... stå för att du inte kan istället! va fan!!


slutsattsen!!!

MÅNDAG (fusk).

hade en diskussion på jobbet i helgen. nämligen om ärtor. ja det må vara konstigt., men ibland funderar man på konstiga saker. just denna dag funderade jag på att cirka 30 av 500 ärtor flyter när du kokat dom...

va beror detta på??

jag frågade nog alla.. men ingen kunde ge mig ett svar..

återigen,,, 118100... yeees!

tydligen är det så att när de små ärtbäbisarna sitter på skälken ute  det fria så andas ett fåtal ärtor in mera luft än andra. vilket innebär att dessa flyter. dom har lägre dencitet än vattnet!

då har vi lärt oss det då! 


FREDAG.

ja då va de dags igen. helgen rullar igång. vad ska man säga. ja jag einte. har nog massor att både berätta o säga.. men vet inte om jag orkar.. går o bakar muffins istället!



♥♥♥

TORSDAG.

♥    varför ska man behöva göra saker som man egentligen inte vill., jo för att  andra säger att det ska bli bättre!   ♥

TISDAG (special)

♥ MINA UNDERBARA, NI GÖR LIVET VÄRT ATT LEVA! ♥


.TED.

.VIC.

.PAPPA.

.LILLEBROR.

.LILLEBROR. (PAPPA I BAKGRUND ME FÖRKLÄDE.)

.KUSINERNA.

.JESS.

.MR.M.

.MIG SJÄLV.

.VÄNNER.

.MAMMA.

.TESS.

JA, VAD GJORDE MAN UTAN SIN FAMILJ, OCH UTAN SINA VÄNNER?


TISDAG

dagen är, lördag, jag och mr. mattias tog oss en sväng till coop. skulle köpa oss något gott.  minns att det va någe drickbart. hade nämligen varit och slängt massor av soppor som vi skrapat ihop i mattias nya lägenhet., så vi va törstiga efter att tryckt in all papp o plast i rätt hål i det där förbannat små hålen i återvinnings stations conteinern...vad är grejen med de??, eh jo grejen är att det är så små hål att inte små barn ska hoppa in. men allvarligt talat. först ska dom komma upp., o jag lovar det är rätt högt.  iaf min axelhöjd.. hallå vilken liten unge är så lång. ingen. och sen om föräldrarna inte kan hålla koll på sina barn., trist. men det är det som kallas ansvar!!! klarar man inte av att säga till sina barn att det är vidrigt och äckligt o uppenbarligen farligt att krypa in i en sådan container, så va fan är felet??

     åter till coop. vi hittar dricka., och jag får för mig att köpa en NOBLESSE kartong. för det första så har kartongen ändrat form. inte lång-fyrkantig längre. utan i en fyrkant. jaha., vem bestämde det? dom ska ju ligga fyra högar i rad ju..inte två o två.. sen så har dom gjort någe nytt snajsigt återförslutningsbart sätt att stänga kartongen.. en noblesse kartong ska inte gå att stänga! det är ju det som är charmen. den ska ju stå lite öppen, så den lixom drar till sig an "ätare". det är ju det som är själva grejen.. man ska kunna trycka ihop det där locket o ändå ska det öppnas.. hehe..! varför köper du annars noblesse.. slutade med att vi åt massor istället, jag glömde kartongen hos mattias, oh nu lär det inte finnas en enda kvar.....



RSS 2.0