MJUKGLASS.

HÄROM DAGEN SÅG JAG, MATTIAS OCH JONAS DET MEST VIDRIGA JAG NÅGONSIN SETT EN MÄNNISKA GÖRA... HAN GICK FÖRBI EN SOPPTUNNA PÅ STAN.. DET LÅG EN HALVÄTEN MJUKGLASS I DEN.. HAN ÖPPNAR LITE PÅ LOCKET TAR UPP MJUKGLASSEN OCH BÖRJAR SLICKA PÅ DEN.. HEL NÖJD.. VAD ÄR SOMMAREN UTAN MJUKGLASS!?


KRÄKS!!

SÖNDAG.



jennie: oh nej, jag behöver tejp. sebbe har du tejp..?
sebbe: nej..
jennie: inte ens silvertejp..?
sebbe: nej, men jag har handbojjor...

WTF! vad är grejen..hur kan man koppla så?



mackan, sebbe och erik.

har varit en trevlig vecka i trosa!!!



min bästa jessica. hon ligger här i sängen och pekar på hennes hus djur, simon. vilket är en spindel i taket.. spännande.
LOVE YOU!



SÖNDAG.

BAO!



mattias och jag va med och jobbade på BAO ïgår.
vädret va varierande..,men hade kunnat sålt mera bärs... om solen
hade behagat att titta fram så hade det gått lite bättre..men hon
ville ju gära hålla sig i skymundan.
tommy körberg och helene sjöholm stod för vackra toner
men bland annat.. "du är min man...lalalaaa.."
hemma skapligt..
idag trött.
mattias sover.
jag vill ha oboy men våran mjölk är slut.
over and out!

MUMS.

BULLBAK!!


LÖRDAG. [..om igår]


MAMMA&PAPPA, JOCKE&MIA VILLE HA SKJUTS TILL "SWEET"´S SOM SKULLE HA EN SPELNING I NÄVEKVARNS FOLKPARK IGÅR 2009-07-10. KLART MAN STÄLLER UPP.

jag åkte dit som en ovetande tjej om vuxenvärldens alkohol intag, om deras kärlek till musik från 70-talet. detta va då mest 60-70 talister där. samt en hel del rocker's, sjysta bilar och en skvätt i min ålder. det va en trevlig blandning på folk. man kunde se i de vuxnas ögon hur det verkligen glittrade om dom...fest utan sina barn. ingen som kunde se dom. innanför vakter och grindar kunde inget hindra dom. trevligt tyckte dom flesta..jag som då va nykter tycke att det va sådär med deras vi-gör-vad-vi-vill-så-detså-feelingen. men det gick över. 23.00 gick Sweet´s ut på scenen. blev ett jävla drag..folk skrek, dansade, klappade i takt. tändare va upp i luften.. dom blev som galna. jag mest va faccinerad och stod o tittade. men gillade ändå det som strömmade ut ur högtalarna. det va ett jävla drag.

runt omkring spelningen så kunde man köpa lotter, äta en korv, skjut-tävling med luftgevär, samt snurra på tombola. allt såg ut att vara uppställt för antikrundan. det måste ha varit K-märkt. helt galet.
efter det ändå rätt korta spelningen (1timma) så tog dansbandet "Casanovas" över. det va riktigt bra. öste gärnet. alla sprang då in på det dansgolvet..min mamma ryckte med mig. ja va fan, klart man kan dansa lite. så tröjan åktye va och jag började svänga runt lite blev uppbjuden till en bugg bla.. intressant. men va gör man inte. det va skoj.

det kom fram en lite yngre kille, min ålder, full, han ville visa mig vattnet..eh nej tack. försökta förklara att jag va nykter och va där med min mamma bla.. jag försöker presentera dom för att slippa detta själv..

jag: detta är min mamma..
killen: jaha, trevligt..
mamma: jag är inte hennes mamma...
jag: eh jo det är du..
killen: elakt att säga att det är din mamma om det inte är det...
jag: men hon är ju det...

mamma minglar iväg i någon slags tjusig dans, killen gör det samma åt ett annat håll. kvar står jag som en nykter jävla idiot! det va lite skoj..men va är grejen. hon är ju min mamma..

pappa jämnförde även spelningen med måns zelmerlöv.
citat pappa "alltså, den där måns zelmerlöv skulle aldrig kunna ställa sig på en lten scen som denn och ta publiken med sånn storm som dom gjorde ikväll. och framförallt inte om 30 år..."

pappa va nöjd med sin jämnförelse och bra va väl det...

färden hemmåt gick vid 2-tiden..då hade jag fyra berusade vuxna människor i bilen.

SKOJ!



GRATTIS!!


JOHAN OCH MATILDA
2009-06-22

SÖNDAG.

JAG BARA HOSTAR OCH HOSTAR!!!

THÅSTRÖM TREDJE JULI.





jahop. då har man varit och jobbat på thåström. det va riktigt roligt. förutom att jag dagen efter (idag) ligger i typ 40 graders feber., hosta och trasiga luftrör. men spelningen va helt okei. ljudet kunde varit bättre..men jag gillar ju joakim thåström, så det va bra. saknade dock låten "keops pyramid". men han spelade även låtar ut ebba grön samt imperiet. vissa låtar mera överraskande än andra. =) tack för en fin kväll thåström!



TANDLÄKARSKRÄCK...

...DET ÄR JOBBIGT!!


Att ha den fullkommliga skräcken över tandläkaren.. jag kan inte ens förstå varför. hur som helst.. va redan stressad över det igår. eller från början hade jag t.om förträngt skiten då jag tydligen inte alls vill gå dit. men sen ett tag tillbaka har dom en sånn här fiffig grej att dom skickar ut sms kvällen innan om, "glöm inte att du har tid hos oss imorgon[...]" oh fan.. hjärtat började redan slå hårdare och snabbare då. som känslan av att någon jagar mig. det är hemskt. hur som helst efter många tusen varv snurrade i sängen så ringde klockan i morse och det va dags att ta sig upp.. stressad och gråten i halsen så cyklade jag iväg till stan för att gå i den där spiral trappan upp till tandläkaren. slår mig ner i deras brokiga soffor. inväntar att bli hämtat av en tandsköterska.. tankarna om flykt hinner swicha igenom i mitt huvud, springer jag nu får ag betala 250:- i uteblivet besök. ja det kanske är värt det.. eller? fan där kom hon.. -JENNIE? ja fan..det är ju jag... men ändå så tittade jag mig omkring..kunde ju vart så att någon annan hette jennie. eller.. eh nej! fan. med ett falskt påklistrat leende så gick jag iaf emot henne.. in i rummet där de skulle ske..
väl sittandes i stolen så börjar vi med bedövnings salva.. det går ju bra.. en liten tår.. men det går bra.. dom får påminna mig om att andas... sen kommer bedövnings sprutan..jag blundar..spänner hela kroppen. sköterskan lägger sen ena hand på min mage och säger.. -ANDAAAS ANDAAAAAS. ja va fan.. det är svårt..jag har nämligen precis glömt bort hur man gör. tydligen. öh! bedövningen är lagd.. och den har fårr ligga i ett par minuter. jag är nu bedövad.! så kommer den där förbannade borren.. drrrrt. i samma sekund kommer en miljard tårar, panik andning då jag återigen glömt bort hur man andas för att få luft! helt galet.. dom får avbryta..lugna mig. ge mig vatten. nu har jag fått stesolid som jag ska ta ikväll..samt imorgon bitti innan vi ska göra ett nytt försök till att borra lite. jag ska då även ha med mig min hands-free för att kunna lyssa på lite musik. jahapp. ja men lycka till då jennie.


RSS 2.0