KOLLA DETTA!!!!

KOLLA DETTA. OH GE INTE UPP NÄR DEN LADDAR!!! GE DET TID.. DET KOMMER. OH NI MÅSTE SE HELA KLIPPET. ANNARS MISSAR NI DET ROLIGA!!!

http://www.tackfilm.se/?id=1259615980772RA27


picture.

fina pojkar i vita kostymer trallade lite julsånger i gallerian i norrköping. begåvade små pojkar. inne på toaletten på biografen fick jag och min själsfrände oss ett gott skratt. en barn toalett brevid mamma toaletten, oh jag vet att det är en mamma toalett då vi är på damernas, kan inte vara en pappa toalett. kanske eventuellt en syskon, eller mormor farmor toalett., men jag tror ni fattar. sött som fan iaf!!!

sen fick vi även ett hett tips om en parkeringsplats. ja problmet va ju bara att parkeringen existerade inte längre. haha.. lite svårt att hitta en bra plats då, eller?! häromdagen va jag med min kära mor (all kärlek till dig), hur som helst jag va med henne, och vi satt i bilen och letade efter mynt för att kunna lägga i parkerings automaten. när jag öppnar handsfacket, i där finner jag två flaskor med fejkblod. haha!! det va skoj. men det är till pappas jobb. men det var oligt, och jag skrattade länge o väl åt detta..


TÅR!

för ungefär 3 veckor sen stod allt klar. jag skulle flytta. sen den dagen hände något. nu får folk tycka precis vad dom vill om denna text. för det är mina känslor, det är hur jag känner. hur jag mår, hur min kropp reagerar på detta. till en början vill jag ju bara att alla ska veta att jag vill verkligen flytta. jag har velat det länge, av diverse själ. dels för att jag måste uppleva något nytt, och för att jag trivs inte med min livssituation här i nyköping! jag har min familj, mina vänner och enormt mycke minnen här ifrån staden där jag växt upp.men jag känner att jag måste röra på mig. se något nytt. skaffa lite mera erfarenhet av livet. och om det är någon som har problem med det så säg det. säg det hellre än att undvika mig! det gör bara oerhört ont att bara se dig försvinna. jag tycker också att det är jobbigt att vi ska vara så långt ifrån varann, men jag måste. för att fortsätta utvecklas. det bara är så!  jag älskar dig/er. jag fäller en tår för jag känner mig sviken. förlåt om jag sårat ågon på vägen...

LÖRDAG.

FEBER
HOSTA
MYS
ROBINSSON
KYCKLINGKLUBBOR
RÖTT VIN
JESSICA
KÄRLEK
FILM
CHIPS
CHOKLAD
VANILJCOLA

20091128


FREDAG.

BARA ETT PAR FJUTTIGA TIMMAR KVAR TILL FÖRSTA ADVENT. MEN INNAN DESS SKER LITE SKOJ SAKER. FÖRUTOM ATT JAG KÄNNER MIG SOM EN LIVLÖS PÅSE SKIT. (MÅR MED ANDRA ORD INTE SÅ JÄTTE BRA...)

KAN JU BÖRJA MED ATT BERÄTTA OM DAGENS ROLIGASTE SAK (HITTILLS...) JESSICA TOG KRYSS MOT FLEN IDAG FÖR ATT JOBBA LITE. HON RINGER MIG 07.45 OCH SÄGER ATT HON ÄR VILSE... JAHA TÄNKTE JAG. VAD SKA JAG GÖRA ÅT SAKEN.. SOM TUR VA BEHÖVDE JAG INTE GÖRA SÅ MYCKET ÅT SAKEN.. FÖR IKLÄDD SVARTA STÖVLAR SVART KORT KLÄNNING HOPPAR HON RAKT UT I VÄGEN O STOPPAR EN BIL OCH FÖRKLARAR HENNES LILLA PROBLEM.. "HEJ..JAG HITTAR INTE TILL FLEN...!? HJÄLP..." JA SOM TYR ÄR ÄR ET EN SNÄLL KILLE SOM STANNAR OCH HON FÅR HJÄLP. SOM EN LITEN HORA I SKOGEN PÅ VÄG TILL FLEN. JAG TYCKER ATT DET ÄR SÅ KUL ATT JAG DÖR... HAHA!!

SJÄLV SKA JAG STARX IVÄG TILL IDROTTS GALAN. TJOLLAHOPP!!!

SISTA HELGEN MED JESSICA....SEN FLYTTAR JAG!

SVIN INFLUENSAN!!

För första gången i Sveriges historia planeras en massvaccination av hela befolkningen.Detta skall ske oerhört snabbt och vaccinet kommer INTE att hinna testas ordentligt. Vaccinet baseras på ett prototypvaccin som enligt dokumentation kan komma att leda till ovanligt allvarliga biverkningar och skador. Utöver mycket vanliga reaktioner som stickningar, diarré, sömnlöshet, ledvärk kan tusentals svenskar få reaktioner som inre blödningar, livshotande allergiska reaktioner med risk för kollaps, koma och död samt t.ex. kroppsförlamning om detta genomförs!
Kontaktinformation: AKTION FÖR SVERIGE, Box 421 67, 126 16 Stockholm
www.aktionforsverige.se - [email protected] - 08-722 70 40 Kvicksilver Skvalen Polysorbat 80

VAR KRITISK, UNDERSÖK - EN OFÖRSTÖRD MÄNNISKA BLIR INTE SJUK!

http://www.aktionforsverige.se/pub/flygblad/AFS-vaccinationsfolder-1.pdf
http://www.youtube.com/watch?gl=US&v=r5OQNgik8PY
http://www.youtube.com/watch?v=T_qJ2tOY7ss

JAG YCKER ATT DETTA ÄR HELT GALET. MEDIA ÄR GALET. HUR KAN MAN VILJJA PROPPA I SIG NÅGOT SOM INTE ÄR TESTAT TILL 100%. JAG BLIR IRRITERAD! BLIR SUR BARA AV ATT SITTA O LÄSA SKITEN!!

GÖR SOM JAG - VACCINERA DIG INTE!!


GADD!




då va det gjort!!! jag och jesper har märkt oss för livet! känns så himla bra!! magiskt bra!

tack peter. peters tattoo!


klipp!

jaha... galet. idag va jag o klippte mig. frisören skar sig då på kniven..och vart tror ni blodet hamnade. jo precis.. i mitt hår!!!! va fan.. han fick då ,ite panik, erbjöd sig att tvätta håret..eh nej tack, jag vill gärna ha ditt eventuella hiv blod kvar i mitt hår.. eller? självklart, tvätta skiten!! haha..efter ett par minuters pinsamhet så har jag nu en ny rockig frisyr (utan blod) och dessutom är det rent!!

OLJA!


jag ska tydligen börja tvätta mig med olja. kul att man känner sig som en otvättat teflonpanna...vattnet lägger sig som droppar på den nakna huden i duschen....

cool!

http://nattensmess.se/

måste spanas in!
jag döööör av garv.

tack rickard!

HELGEN.

HELGEN HAR VARIT MAGISK, TRAGISK, PATETISK OCH HELT UNDERBAR.
nu undrar ni förstås varför jag använder ord som tragisk och patetisk, men det ska jag förklara. jag träffade en kille i helgen. jag trodde han va en ärlig kille, en kille som man kunde lita på. en kille som stod för vad han sa. en kille som va rak och kunde stå för saker och ting. men det visar sig att jag står där som en idiot då lögnen börjar. här har jag gått och berättat för folk om hur bra han va, och så sparkar han omkull mig, och när jag ligger där så bara sparkar han på mig. det gör så ont inom mig. att jag blivit så jävla blåst! jag önskar inte min värsta fiende detta. för jag kan inte förstå hur man tänker när man ljuger någon rakt upp i ansiktet. jag kan inte säga att jag är jordens smartaste tjej, men jag är ju inte dum i huvudet! hur fan kunde du? hur kunde du ljuga om en sak som lumpen tex. jag menar du hittade just på 1 år av ditt liv. du fick min lillebror att tro att du va en hel go kille, en kille som gjort lumpen som han kunde se upp till. som blev lite av en förbild. men oj, det va en lögn. jag sitter här i skäms, jag skäms och tycker att det är enormt pinsamt att jag låtit min bror träffa någon som sårat sin syster så jävla hårt! det är en enorm ilska som är inom mig! jag kan nu efter ett par timmars tänkande bara säga en sak...
JAG KOMMER SAKNA DEN PATRIK JAG LÄRDE KÄNNA, DEN JAG TRODDE VA ÄKTA!!
annars så va det helt fantastiskt att träffa johan och matilda, och patriks vänner. det va nice. träffade även tobias på skaftö. det va mycke trevligt. han visade mig runt. jag spanade på nya lägenheten, jag va i simhallen, och det kändes hur bra som helst. sen att jag fick köra 47 ensama mil hem inatt, det va det sååå värt. jag längtar enormt mycke tills jag ska flytta. ska bli gööör nice....




bäver va självklart med på min lilla tripp till lund, udevalla och lysekil.
lycka till matilda på provet idag 20091123.

ÄLSKAR DIG MIN BROR!


20091121

JAG ÄR I LUND....

....FORTSÄTTNING KOMMER!!


SVIMM....


IMORGON SKER DET. JAG HAR NOG ALDRIG VARIT SÅ NERVÖS
I HELA MITT LIV. JAG MÅR VERKLIGEN ILLA. KÄNNS SOM OM
JAG SKULLE KUNNA RAMMLA IHOP OCH SVIMMA NÄR SOM HELST.
KÄNNS SOM OM MARKEN UNDER MIG BARA FÖRSVINNER.
AH HUR SOM HELST SÅ, JAG HOPPAS AV HELA MITT HJÄRTA ATT
DET KOMMER GÅ VÄGEN...LÄNGTAR MED EN BLANDAD SKRÄCK
GLÄDJE....MÅ GUDARNA VARA MED MIG!


tripp!


imorgon kl.09.00 bär den lilla trippen av. och jag får sällskap av kex1 och kex2.
tusen tack. kommer bli betydligt trevligare att åka E4:an med er, än ensam!


2012


igår klockan 21.00 gick jag och jessica för att se den omtalade och påkostade (hela 200miljoner$) filmen 2012.
det började klockan 19 på kvällen. vi tänkte det är nog läge att boka varin liten ticket. så självklart, det är värt 10kr i bokningsavgift. väl framme i kassan 20.30, inser vi att vi är nog ensama. jaha, redan där gick vi back på en guldpeng. väl nergosade i en obekväm vinröd, sametsliknande stol med popcorn i högst hugg inser vi att filmen verkligen är 2 timmar och 38 minuter. jajjamänsan. det är rätt långt! frågan är ju, va det värt det?

hjälten överlever, vovven överlever, lite mycke kärlek, lite lite blod, och viss overklighet. med betoning på VISS!

absolut se värd, på bio, inte hemma. effekterna bör ses. mäktigt som fan!  men 2timmar och 38 minuter är jävligt lång tid. så bekväma kläder är ett hett tips.

den får : (8 rosa prickar av 10 möjliga)


nästa film att se = "AVATAR"
från skaparen av terminator, aliens, titanic bla.. verkar grym!


biopremiär 18 december
http://www.sf.se/nyheter/nyhet/132640/Se-den-nya-trailern-paa-James-Camerons-Avatar
ett måste!


KAXIG!

NU ÄR DU INTE SÅ KAXIG LÄNGRE VA?!
JO DET VA SÅ HÄR ATT DENNA LILLA KROKODIL FICK SYN PÅ EN LITEN FLODHÄST BÄBIS SOM SEN TYCKTE SÅG VANSINNIGT MUMSIG UT.. S¨VARFÖR INTE.. MIDDAGEN ÄR SERVERAD. BARA DET ATT UNGEFÄR EN MILJON ANDRA VUXNA FLODHÄSTAR SÅG DETTA. OCH TYCKTE ATT DETTA VA EN DUM IDÉ! OCH SOM BILDERNA VISAR SÅ FICK NU KROKODILEN KÄMPA FÖR SITT LIV. TYVÄRR RÄCKTE INTE DET OCH KROKODILEN ÄR NU I KROKODIL HIMMLEN. R.I.P MY FRIEND!
LIKA BARN LEKA BÄST, MEN I DETTA FALL KÄNNDE SIG FLODHÄSTARNA HOTADE, OCH DOM VANN SLAGET. MEN VA FAN, DOM VA MÅNGA, MR KROKO VA ENSAM!


JIPPI!!


feber..

..vaknade i natt av att håret hade klibbat fast i nacken. det va varmt. greps av panik. slängde av mig täcket. min nakna hud blottades av nattens mörker. jag va helt ensam. reste mig upp. kännde hur hjärnan inte riktigt följde med mina huvudrörelsen. känndes som om någon lagt mig i en mixer och tryckt på "ON"-knappen. kroppen värkte oh håret ville inte lossna från nacken.. kikar snabbt efter en hårtoffs, finner en runt min handled, river upp håret i en knut. phu!.gnuggar händerna mot mitt ansikte, skräck! måste upp och hämta vatten och ett piller. ett litet vitt piller med srora magiska krafter - ipren! tack för den. vattnet glider lätt ner i min hals, sveper hela glaset med kallt vatten, lite snabbare än vad jag egentligen hinner med. det blir kallt i magen. tassar tillbaka till sängen, inser att klockan bara är 03. skönt, många mörkertimmar kvar. somnar snabbt om. vaknar av att telefonen ringer, 09.08. oh vilken röst! jag känner mig ännu varmare i kroppen. inte nog med att jag har feber. hihi!. nu är klockan lite över 13.00 och jag har druckit lite juice, innanmätet i kroppen hänger fortfarande inte riktigt med...
         

JAG.


"SPRALLIG, GLAD, BUSIG SAMT EN TRAFIKFARA.!"
JA DET ÄR VÄL JAG, JENNIE KAIJSER I ETT JÄVLA SKAL. JUAT NU SITTER JAG MED ÅNGEST, LYCKA, PIRR I KROPPEN. OCH EN FRIHETSKÄNNSLA SOM JAG INTE HAFT PÅ MYCKET LÄNGE. DET SKA BLI OFATTBART SKÖNT ATT ÅKA TILL LUND PÅ FREDAG. SER VERKLIGEN FRAM EMOT DET! SKA BLI UNDERBART ATT TRÄFFA LILLEBROR OCH BLONDIE. SAKNAR DOM. SAKNAR MIN BROR. (KÄRLEK!) JAG UNDRAR OM DET SOM HÅLLER PÅ ATT HÄNDA (SOM FORTFARANDE ÄR HEMLIG), JAG UNDRAR OM DETTA ÄR DET SOM JAG HAR VÄNTAT PÅ.. TÄNK OM DET ÄR DET SOM SKA GÖRA ATT MITT LIV BÖRJAR LYSA IGEN. SOM EN LITEN STJÄRNA SOM HAR VART VILSEN SOM FÅR SIN STYRKA TILLBAKA! BER TILL HÖGRE MAKTER ATT SÅ ÄR FALLET!

KÄRLEK!


DU, det är något...

...jag vill säga dig!

Du
Det är nånting jag vill säga dig
Det är mörkt nu
Och du har lagt dig
Och jag ligger här brevid
Och jag vill att du ska se
Ååh hoppas du kan läsa mina tankar

Du
Du undrar väl nångång som jag
Finns det nån annan
som kan göra dig svag
Men vi är som ett pusselspel
Som passar med varsin del
Ååh hoppas du kan läsa mina tankar

Det finns bara en av mig och det är jag
Det finns bara en av dig och det är du
Det finns bara två av oss och det är vi.

Tid
Jag hoppas att det räcker till
Och att det håller
Så länge jag vill
Och om du håller mig hårt i hand
Fast vi blir främlingar ibland
Ååh hoppas du kan läsa mina tankar

Det finns bara en av mig och det är jag
Det finns bara en av dig och det är du
Det finns bara två av oss och det är vi.

Det finns bara en av mig och det är jag
Det finns bara en av dig och de är du
Det finns bara två av oss och det är vi.

Andas i mitt öra
Jag lyssnar jag vill höra
Nära och kom närmre
Ge mig, ge mig värme

HJÄRTAT.

IDAG HADE JAG EN MYCKET SPÄNNANDE  TANKE, ELLER DET VA NOG INGEN TANKE, TROR MERA ATT DET VA EN KÄNNSLA. EN KÄNNSLA SOM SA ATT NÅGOT BRA ÄR PÅ VÄG ATT HÄNDA. JAG KÄNNER ETT LYCKORUS, ETT PIRR I KROPPEN. JAG VET..ELLER JAG HOPPAS ATT ALLT DETTA KOMMER ATT BLI NÅGE BRA... ATT DET KAN LEDA TILL NÅGOT STORT. TILL NÅGOT FINT. TILL NÅGOT SOM KAN HÅLLA IN I FRAMTIDEN. DET KÄNNS TOKRÄTT. NU EFTER ATT HA JOBBAT NONSTOP I TIO TIMMAR ÄR MINA FOSSINGAR LITE TRÖTTA...

..GODNATT SVERIGE!

AJ!


FLYTT!


OJ!


HON GJORDE DET. BRA JOBBAT GUMMAN! ÄLSKAR DIG!!


=)


JES!


oO0Oo0   JESSICA   0oO0Oo
att ha en vän som dig är helt magiskt. att kunna vara tyst och du förstår ändå om jag är glad, ledsen eller arg. du kan se på mina ögon vad det är som händer. du förstår mig. jag kan söka glädje och tröst. vi kan vara ifrån varandra länge men när vi väl ses så är det som att det gått fem minuter sen sist! jag älskar dig otroligt mycke kommer alltid stötta dig i dina val i livet. kommer stå bakom dig i vått och torrt!
älskar dig!




LYSEKIL!


DET ÄR MED SKRÄCKBLANDAT LYCKORUS JAG IDAG BESTÄMMT MIG!
LYSEKIL SKA BLI MITT NUA HEM. LÄGENHET FINNS. JAG KAN VÄLJA. SKA VÄLJA VILKEN JAG VILL HA IMORGON!
FANTASTISKT!
JAG SER VERKLIGEN FRAM EMOT DETTA. DET SKA BLI ETT NYTT  STEG I MITT LIV!!
ÖNSKA MIG ALL LYCKA!!


pappas hummer(bilden jag lovade i söndags), och min kvällsmat ikväll.


oOo0Oo WOHOOO!! SÅ FIN STAD!!! DETTA KOMMER BLI TOPPEN!!! oO0oOo


FARS DAG!!

  1. Svenska flaggan hissas från hemmets flaggstång.
  2. Far hälsas om morgonen med sång av barnen.
  3. Han bjudes före uppstigandet på gott kaffe och bröd, berett av barnen. Han hedras med blommor och en liten gåva.
  4. Honom beredes, så långt det är möjligt, vila och frihet från allt hushållsarbete under den dagen. Barnen bädda, sopa, laga mat och diska.
  5. Vid eftermiddagskaffet eller på aftonen hålles en liten högtidlighet, där mor i huset medverkar. Något vackert läses upp utantill, och hjärtats tack bringas Far, som är hemmets sammanhållande kraft. Barnen utbedja sig Fars förlåtelse för ohörsamhet och bristande tacksamhet, för allt som vållat Far sorg, suckar, bekymmer och svårigheter.
  6. Frånvarande barn hälsa far med brev eller telegram eller vykort, som särskilt gjorts och tillhandahålles för fars dag.

 och hör sen!!


gustav(f) adolfs dag..

...det kunde ha varit idag. eller är de det??

pappa har idag frågat mig om jag är miljöpartist...då undrar man ju oroligt varför...

1.jag gillar inte hummer.
2.jag kan inte kalla mig vuxen.
3.åt inte upp den fina diplomat chokladen
4.cherry va inget för mig

jag ber om ursäkt. jag lever tydligen inte upp till moderar kreterierna!!

förlåt!!

bilder på hummer o fruktdessert (fruitöken) kommer imorgon!!

jag.

jag borde verkligen äga en personlig impulskontollant. oh hoppsan - jag har vist en! tack tack!
se till att sköta ditt jobb jävligt bra nu., annars får du sparken oh jag skickar tillbaka dig. läste något om 30 dagars öppetköp!!


het!


HETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHET
HETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHET
HETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHET
HETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHET
HETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHET
HETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHETHET


TORSDAG!


400 vf insim
4 x 500 ben br/fr v 30
200 bad
4 x 50 fr
200 avbad
totalt: 3000m

kort och konsist!
men jag är nu helt slut i mina ben... bra tryck i skiten!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


jaha...



då tillbringade vi alltså tre timmar av våra liv genom att först kolla på några ecstasy hoppande små pojkar från sundsvall som va super lyckliga över att vara förband till dead by april. när väl dead by april (DBY) började spela önskade vi att vi kört in i en bergvägg redan i april. ljudet va skit kasst. folket (ak.a publiken) va jobbig! det luktade, folk måste fan börja röka innomhus. visst att vi inte röker (vi = jag och jessica) men va fan, känna svett och fis blandas i en obehaglig arom som fyller rummet är ingen härlig känsla. skulle hellre tillbringa 3 dagar i isoleringscell med endast Kex1 spellista på winamp! (haha) men som sagt, låten vi alla väntade på - losing you. spelades inte förens jag och jessica hade lämnat byggnaden. dom hade slutat spela sagt tack för ikväll, och kul att ni kom. alla vrålade "en gång till, en gång till...."  dom kom upp igen, som alla band gör. och spelade en låt till..det va inte den. då drog vi....till rocken. som också sög.
efter det så beställde vi en taxi som vi betalade med en påse luft samt en sällsynt osynlig blomma.
hem borsta tänderna och sov.

MEN.....imorse vaknade vi och det va ingen god morgon! fåglarna sjöng inte, och det snöade. och smsen ramlade in, både från fredrik och håkan. dom spelade losing you som sista siiiiiista låt!!

va fan är grejen, någon som vet vart närmaste bergvägg ligger??


tihiiii!! over and out!


20091104


WHATA!!


i dagens tidning av södermanlands nyheter (SN www.sn.se) står det på annons sidan att man kan köpa vandrande pinnar.
jag citerar " vandrande pinne ungar säljes tio kronor styck. vi har åtta st kvar. 015557124"

så om någon är sugen så är det ju bara att ringa... men kom ihåg, dom är obehagliga!


OH!


SUPERHJÄLTE.


VEM HAR INTE NÅGON GÅNG DRÖMT OM ATT VARA EN SUPERHJÄLTE? OCH DET ÄR ABSOLUT INGE FEL MED DET.

BATMAN - VILKEN KILLE VILL INTE VARA SOM HAN. HA HANS BILAR, HANS TEKNIK, HAN MYSTIK. ALLA TJEJER VILL HA HONOM - ALLA KILLAR VILL VARA HONOM! HELT FÖRSTÅLIGT!

SPIDERMAN - OJ OJ, HETT HETT! EN KILLE SOM KRYPER OMKRING PÅ VÄGGAR, SKJUTER SPINDELNÄT OCH HISSAR NER SIG UPPONER OCH KYSSER DIG. BLIR DET SEXIGARE?


HULKEN - VISSTE NI ATT DET FINNS EN MISS HULK? HON ÄR SUPER STARK. ELLER?

JAG KAN SJÄLV ERKÄNNA ATT FÖRSTA GÅNGEN JAG SÅG CATWOMAN SÅ SJÄLVKLART BRANN DET TILL I HJÄRTAT AV ATT SOM HON - SÅ VILL MAN JU VARA. ELEGANS, RÄDDA STADEN MOT GRYMHET OCH VÅLD!

att vara superhjälte i min värld (i min bubbla) är faccinerande. att kunna rädda, hjälpa och imponera på människor. det är coolt. jag vill vara hjälte. en supehjälte. om det så ska vara att jag kan bli osynlig, flyga, vara stark. skiter i vilket., men jag vill vara cool. lika cool som catwoman. hon har stil, klass, och klös.

jag vet att om jag gör en sak (som dock är hemlig) blir jag en hjälte. iaf i mattias ögon.
han vet vad jag menar. vi pratade om det senast igår.



HEMMAFRU...


jsg skulle nog bli en utmärkt hemma fru. igår kokade jag nämligen ihop lite saft.
på egen plockade bär. bra jobbat jennie!


snapp snapp!


oslo-det va en riktig jennie och mattias tripp. känner nog att det finns inte s¨mycket att säga. jag blev knäsvag för en kille som jobbade i baren. no shit, att jag jennie skulle tycka att det va charmigt med en kille som kan kasta glas och is i luften sen fånga det igen. jag är lättcharmad. men som sagt. oslo va roligt. men nästa gång - ett par små justeringar. oslos flygplats va mycket intressant. den va stor luftig och såg ny ut. men dom hade nästan inga flighter. nu vet ju dock inte vi iom det va för att det va lördag. men det hör inte till saken. vi mest antar detta, blir roligare så. tycker iaf jag. och mattis då såklart.


JONAS och JESSIE och FABIAN "spöket laban"
här köps det tydligen pizza. och det va inte bara en pizza. en liten pizza story. jag bar på min och fabians pizza. men glömde rätt va det va bort att jag ens hade en pizza i handen. hoppsan, den nådde marken snabbt, jessica säger då men jennie - det va ju fabians. jag smart som jag är tänker då snabbt att det är väll ändå 5sekunders regeln. haha. tar upp den o blir super nöjd. då blir jessie lite sne o säger åt mig - den där äter du inte. nehe. jag kastar iväg pizzan som en liten freesbee. kartongen åt ena hållet, och pizzan liksom dalar dansar iväg genom luften. hihi. det va otroligt roligt! 


ohlalaaaa!!
jag vet att zorro är en jävel på att moffa. men nu ska jag berätta en sak. jag känner en tjej till. jag har kännt henne i 23 år. och jag vet allt hon gjort, varje steg hon tagit, varje andetag har jag varit med henne och stöttat henne igenom. jag kallar henne ariel.

ariel är en tjej som är välldigt glad, lugn och sansad. haha. eller. eh näe hon gillar den lite rockiga stilen, lite hardcore. lite wild and crazy. skratta och busa. hur som helst, zorro har en sak gemensamt. inte bara det att dom är goda vänner, och gillar att dricka kall öl, och helt enkelt avgudar kött, samt fullkomligt älskar att suga kuk. trotts att arel härstammar från havet, och att zorro kommer från skogen (aka djungeln) så trivs dom bäst i snö! det finns en sak till som gör att man ibland bara får skämmas över, det är att zorro och ariel är välldigt lättskrämda. det är rent av en gåta. men till saken - det är att ariel kan också moffa.

MOFFA!

skillnaden är att när zorro moffar går det bara snabbt och han trycker in allt som går. lite till, nästan så han vomerar, så fullt att han ryser. medans ariel trycker in lite., öppnar upp ögonen, och ser ut som ett monster. helt galet. ariel moffade tex keso mackor igårkväll/natt. det va helt crazy.

over and ute!


halloween!


JAHA. DÅ HAR ÄVEN DENNA HELG PASSERAT. SNABBT GICK DET. MEN TROTTS DET HAR JAG HUNNIT MED ATT BESÖKA OSLO MED MATTIAS, FESTAT LOSS MED JESSIE.
HELT UNDERBARRT. I FREDAGS SÅ FLÖG VI ÖVER TILL OSLO. MEN DET SOM HÄNDE PÅ OSLO, STANNAR I OSLO. SÅ DET BLIR DET INTE NOVELLERAT OM. SÅ ÄR DET BARA.
JESSIE OCH JAG TOG TAG I FESTANDET IGÅR IGEN. GENOM ATT BÖRJA HOS MACKAN, TAXIRESA TILL HÅKAN, DÄR VI TRÄFFADE MASSA NYTT OCH SKOJIGT FOLK. BLA FABIAN. SPÖKET LABAN. MYS PYS. VI GJORDE ÄVEN DÄR LITE BUS.
HIHI.
JESSIE RÅKADE TAPPA TYP 10 LITER VATTEN PÅ TOALETTGOLVET. VI FLYDDE.
MOAHAHA!!

HELT UNDERBART!!!
[mera bilder imorgon]


RSS 2.0