ÖSTER BARNEN!!

JAG SAKNAR ER OCKSÅ!!
DET VA EN ENORMT ROLIG TID ATT VARA MED ER...DET SKA NI VETA!!

MASSA KÄRLEK. <3


SITUPS!

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/internationell/spanien/article6253015.ab

mathias eriksson [http://www.facebook.com/profile.php?id=669022714] har kommit med en utmaning. att slå ronaldo i situps träning. jag säger bara lycka till. och vist kan jag försöka. men jag kommer never ever orka. eller det beror ju helt på hur man bygger upp det.. 100 x 30 tex? men som det nu va bestämmt ska ju mathias göra 4000 stycken tydligen. vilket kommer göra att han knäcker ronaldo totalt sen så kommer det startas ett situps krig ute i världen. kul när dom kommer upp i sex siffriga situps övningar. dom kommer tillbringa all vaken tid till att göra situps.

HEJJAAAA MATHIAS!!


MÅNDAG.

jaha. då va köket packat. idag ska jag kolla igenom alla kläder..och det är fan inte lite kläder heller. man borde inte få ha så här mycke kläder. jag borde få stryk!!!

FREDA!

snart..om bara en liten liten stund så ska jag gå o möta upp grabbarna för att sedan spatsera över slottet o sedan vidare tillrestaurangskolan där vi ska rodda inför imrogon. sn julfest.
ooh jag håller påatt packa för fullt..jag är i behova av 1000 flyttkartonger.. GE MIG! tack jojo.
ha en bra alla där ute i vida världen...


te.smile.


gårdagens frågeställning va att om man skulle fylla ett badkar fullt med vatten. och sen göra te utav det. hur många te påsar behövs då?

badkar rymmer ca 150liter vatten = 1500dl. och en tepåse är tillför ca 3dl vatten. innebärd det då 1500/3=500?
så skulle det då behövas femhundra påsar? ja det är frågan. vem fan frågar man detta?

hur som helst så är jag tacksam för att rickard lindgren har skapat en te-påse-badkars grupp på facebook. då jag inte har facebook själv (oh nej jag tänker inte gå in på varför jag inte har det, det bara är så, face it! [haha] ) idag ska jag till norrköping tror jag, för att joina rickard o rickard. spännande. ska kolla tåget bara.
men jag ska även börja packa igen. fick ihop lite kartonger igår. men ska ge mig på kläderna idag. hejja hejja jennie. och jag ser verkligen fram emot mathias pompoom dans. den kommer få mig att skratta så mycke att jag säkerligen kommer att förlänga mitt liv med 10 år. ja jäklar!!

så all creed till mathias och hans dans!!


RSS 2.0