LÖRDAG

HAR INGENTING ATT SÄGA, FÖRRUTOM ATT JAG FÅTT ETT HAV I TRÄDGÅRDEN. BLÖTT.


MÅNDAG.

FÖRSTA DAGEN PÅ VECKAN.. JAG HAR REDAN TRÖTTNNAT!!

SÖNDAG.


jaaa min söta mor kom med mina goggles idag. tack. suck helgen har rullat på..tror mattias gkömt bort mig. övergett mig! muuurderer!!

ONSDAG.


kallsvettig vaknar jag mitt i natten, känner hur någon är där.. ingen där. tomt. jagågar inte låta mig själv somna om...något vill ta mig.. jag tittar till i backspegeln, hade jg haft en miljon hade jag kunnat sattsat det på att det va någo i baksätet.. fick stanna bilen, kontrollera saken...oh vad är mitt problem.. kom hem.., la mig på soffan. fullt ljus, sååå trött. jag hade kunnat på en sek. om det inte va så att ögonblicket precis innan jag föll i sömn, så rycker jag till, svettas, kall, kännt hur någon/något har dragit i mig o innan jag vet ordet av så sitter jag upp.. oh ännu snabbare står jag upp. jag tillåter inte mig själv att somna.. jag behöver ju det. men jag är rädd.. livrädd för att vakna av rädsla...vilket övergår till att jag är rädd att somna..jag är så trött. kroppen bara skriker efter sömn. vad gör man? jag vågar knappt skrika efter hjälp.. men skulle bara vilja kasta mig ut från ett stup..oh när jag landar ska allt vara bra igen..... funkar det..knappast!

jag hatar mig själv så förbannat mycke..hur kudne jag göra så motmig själv? hur kan man skada sig själv  mycke? jag menar..,hur? jag har hela mitt liv trott att alla människor är värda en andra chans..i mitt fall är jag tvekamt. kommer jag någonsin förslåta mig själv..? kommer, kan jg någonsin börj tycka om mig själv igen..? jag är räd för att någonsin kunna lite åp en främmande o ny människa., spela rll hur intreessant han/hon verkar vara.. vad är vitsen om jag hela tiden ska vara rädd för att bli sårad igen? inte spciellt stor va.? och det viktigaste av allt.., ska man lägga all energi på att göra sig själv hel, glad och lycklig...?, eller ska man göra saker för andra...så man får se gjädje, lycka och helhet i andra människor..? ah vad är viktigast. jag har faktiskt lärt mig en sak...vilka som är mina riktiga vänner. tack, krävdes tydligen någe extremt för att jag skulle se.. jag är så förbannat blind! helt galet.... vad gör jag nu då? känner mig så vilsen..ensam., liten., dum, ful, äcklig, lurad., blåst.. ja jag vet inte.. inte ens en varm dusch lyckas spola bort det en långre tid nu...AAAAAAAAAAAAH! jag behöver hjälp, en toutch av lycka och självförtroende....! (!?)

 

SÖNDAG.

söndagen är dagen då man verkligen får ha mjukisar på sig... jag saknar mitt gamla liv. vill ha det tillbaka.. jag saknar att skratta från hjärtat., jag saknar att sakna någon. saknar att tycka om någon.. saknar att bry mig som jag gjorde förut.!

SAKNAR!


FREDAG.

idag blir det house för hela slanten. tack.

FJÄLLEN V.10, 1-8 MARS.


något att se fram emot!

SÖNDAG.


lite saker jag glömt, som borde visas. först min fina star wars bild.. hehe.. sååå nöjd. sen har vi ju det omtalade pepparkaks huset som jag och min far gjorde.. popcorn snö, strössel-silver-kulor som grusgång, spatgetthi som rök, och ett gäng ferrari bilar utanför.. hur bra som helst! sen breve har vi sögubbet, som är byggd av marsmellows, samt riktig morots näsa!  gulligt. sen har vi ju bara dagens underbara väder. hur fint som helst. 
det va allt.. !

LÖRDAG.

trippen till tyskland var lyckad. ganska iaf. va super skönt att komma bort lite från staden..har inte så mycket ork kvar..
middagen vi va på va mycket fin--nästan lite för fin för en tjej som mig...men klart man kirra biffen.


jag o lillebror jesper på flyget påväg till frankfurt-hahn. klockan är typ 06.00 på morgonen.. aaah härligt!

lillebor johan o hans kex blondie.

efter flyget skulle jag o mattias transporteras med buss, sen tåg sen pendel...uh. phu, ja det va mycket transporter., men det va lite äventyrligt =)

på tåget...

jag på tåget..tittar lite på den fina utsikten!

mattias hår blev självklart färgat..svensk färg, men i tysk atmosfär på hotellet.

jag har ny frippa. lugg o grejer!

ett par cyklar parkerade..hehe! helt galet... måste ha varit typ 1000st...

aids reklam ♥ tyska pengar ♥ nummerskyllt
jag har nog inte så mycket att berätta.. vi firade nyår, muskial, massa god mat..oh trevligt sällskap! ja det må jag säga..
jens, nellie, viola, k-b, gunilla, ewa, bkörn, johan, jesper, matilda, mattias o jag. ja vi spelade spel o lattjade en hel del.

KOM IGEN DÅ!

RSS 2.0