FREDAG.

CITAT FRÅN BLOMSTERLANDET
"HÅLL JORDEN JÄMT FUFKTIG"
HUR EXAKT MENAR DOM NU!?

TISDAG.


idag har det varit en mycket givande dag. började med ett privat ärende. som sedan övergick till att umgås en stund med kalle. intressanta saker skedde då, kalle shoppade bla två fiskar. som om han inte redan hade tillräckligt. vi va påcitygross, samt jysk! köpte mig nya sängkläder. mys mys. eftermiddagen ledde till en snabb visit av josefine forsman..även ted. trevligt. jag täffade sedan mattias (nyklippt) på stadens gata där vi begav oss till birgers och åt en trevlig måltid., och såg sedan bond, james bond. helt okey faktiskt!! sevärd. se it!

jag prövade faktiskt ett par skor idag..ett par snowjoggers.. det är verkligen som att gå på moln...men tänkte att såna kanske jag inte ska ha.. så köpte mig ett par vita. den daen jag har självförtroende nog att gå i ett par snowjoggers, den dagen skall firas!!!

hurra!
köpte dick ett par andra..ett par vita.. mycket sköna, och mycket luddiga =)

hmm. har faktiskt något mycket viktigt att berätta..!! jag jennie kaijser, bakade bullar häromdagen.. vanliga kanelbullar..och för att göradet behövs mjölk.

i detta fall.. 1liter mjölk! jag jennie kaijser är inte den smartaste människan på denna planet, utan börjar mäta upp mjölken...
1dl.....
......2dl.....
...3dl...
...osv...

......................10dl...

och till min förvånad är det mjälk kvar i paketet.. nästan 1½dl..vad är grejen med det?? så jag hade alltså 11dl mjölk i mitt 1liters-paket. vilken vinst. jackpot!

hmm.. va det någe mera..det va det säkert.. får väl återkomma.. eh a just det., dom ska mäta balkongerna på torsdag. vad är grejen med att mäta balkongerna o börja bygga dom mitt i vintern!? suck.!

"MEN JAG ÄR SNYGG!"  /en go vän sagt idag!

TORSDAG.

idag ska jag ta med ted till en plats som jag älskar.. jag ska visa honom den av syftet att han ska förstå. att han ska förstå att vi inte kan ha sönder varandra..

jag vill inte ha en fiende.. vill ha honom.. nära mitt hjärta. det är verkligen det jag vill! att han ska finnas där.. när jag är ledsen.,arg, glad.. likväl som jag ska finnas där för honom givetvis!! så ska det va.. äkta vänner!! hurra. det ärju dte som är grejen!! =)


TISDAG.



ja så här va det. jag behövde hjälp av polisen. det är så att jag behöver att ett utdrag ur belastnings registret på mig själv.. är så att jag ska jobba med barn så behöver man det, får nämligen inte vara straffad sen tidigare. men den lilla kvinnan i växeln tyckte jag skulle använda internet o beställa. men mitt nät har varit ur funktion så det va ju anledningen till att jag ringde. hon undrar då vart jag bor, svarar nyköping, då tycker hon att jag minsann kan gå in på stationen sjölv och hämta en sådan blankett. tack för ingenting då! jag ger nu en telenor-stämpel till polisen. kanske hade en anledning till varför jag inte gick till stationen. tex. det regnade! :)

sen även en sak till.. trodde man skulle anmäla om man tappat, alt. haft sönder sitt körkort..så det är i flera delar..men tydligen inte. intressant!!



ha en bra dag i regnet!

HELGEN.

RÅKADE HAMNA PÅ EN KRYSSNING, STOCKHOLM-ÅBO.

JA JAG FANN LITE KÄRLEK OMBORD PÅ BÅTEN...VEM ÅKTE JAG MED DÅ...,

TEDDI. TED OCH JAG ÅKTE PÅ 24 TIMMARS HAVSÄVENTYR..
JAG VET INTE RIKTIGT..,MEN DET KÄNNS SOM OM TED FANN EN VÄN..HEHE...

TACK O LOV FÖR ATT VI SNABBT BLEV AV ME DE NYA VÄNNERNA.. DET VA INGET SOM VARADE LÄNGE.. HEHE.

DISCO MUGGEN VA PÅ PLATS.

JAG FICK EN NY PARFYM, LOVE!

WC FÖR HUNDAR. EH OK. VARFÖR ENS HA HUNDEN MED SIG. JA JAG HAR INGEN ANING..OM INTE ANNAT SÅ ÄR DET JU EN MYCKET INTRESSANT LÖSNING. HUR FUNKAR DEN!?

DEKORERADE ÄVEN VÅRAN HYTT!

SÅ HIMLA KREATIVT! ♥


NU HÄNDER NÅGE...KORT SAMTIDIGT, SÅ IVRIGA. HEHE..

I DET STORA HELA, SKÖNT ATT KOMMA BORT. SEN KAN MAN JU LUGNT SÄGA ATT VÅRA LIV ÄR SOM EN BERGODALBANA!

torsdag.miniinlägg.

ted, min kompis, har faktiskt klart "max pain 1 & 2" shit va han är cool!

bye bye.

TORSDAG.

vi hade fått ett litet mission av unge herr kaijser.(jesper). grejen är den att unge herr kaijser skall med sin spanskagrupp bege sig till (no shit) spanien. och för att komma dit så behöver man pengar...pengar kan man få genom att sälja saker. oh i detta fall ska de elever som ska till spanien baka, kakor, bröd, ah det man nu vill kunna sälja! unge herr kaijser ber sin syster.. hon har tydligen inge annat för sig... da!! jag tackar ja till missionet, och tar med mig mattias på äventyret. shoppa loss lite bakprylar.. dock gick dte inte så bra.. fick återvända till butiken två gånger till innan vi hade allt. och fick även ta hjälp av kylan för att rädda vissa saker...


...saknades först både mjölk och grädde, brukar gå lite bättre o baka om man har mjölk.
....sen satte vi igång...

muffins som blev....

...prinsessmuffins som vi döpte det till.
...sen så blev det iallafall dax för det som blev godast på hela kvällen...
kokostoscakaka..ah!
men efterssom det tydligen inte fanns bakplåtspapper i detta sk.a välfyllda hem så va det sista besöket på ica som väntade.. undertiden fick smeten vänta...

..men sen blev det ett toppen resultat.. mattias favoriter!
mycke saker hände denna kväll...
hann tyvärr tröttna och tappa lite av bakgnistan där i mitten..så vad gör man inte...

shit happens!
sen va det dags för det tråkiga...
städa!
suck suck suck..

dagens resultat blev iaf.

ZUZAMMEN:

  • kokostoscanakaka
  • hallongrottor
  • havre&nougatkakor
  • muffins i fyra sorter
  • prinsessmuffins

förbannat. klockan är nu 23:48,  hållt på att baka sen klockan 15:00. det är ett par timmar, ett par timmar för mycke.. suck. mår illa bara jag tänker på kakor!!!

annars då.. jo dagen har väl rullat på. försäkt tagit det lugnt. nu natten som är kvar borde jag försöka lära känna kvinnan HööK, ska bli intressant..de första 22 min va iaf intressanta.

GODNATT!


EXTRA.

LOVADE JU TIDIGARE EN BILD PÅ FREDRIK...NÄR HAN SKALAR LÖK. JA VAD GÖR MAN INTE!! :)


SNYGGVE!

ONSDAG.

ja idag gjorde jag ett besök på karlssons. en ny öppnad affär i nyköping. ytterligare en affär med massa crapilicrap. lite kläder, lite ljus, lite verktyg, lite godis, lite tvättmedel, lite mat, lite målarfärg, lite krims krams, lite leksaker, lite film... ah känner vi igen detta. precis.. rusta, öb. ah tredje i stan.,intressant!!

men till det roliga. affären läcker!!!


TISDAG.

VAD VILL MAN EGENTLIGEN.....

...ja det är mycket man vill ha här i livet.
idag har jag fått mig en tanke ställare.. är allt närmare än du tor..?


den snygga...

den händige, och snygga...

money...

love!!

vad är dte egentligen.. jag tror nu mera att det finns mycket närmare än du tror. bara att du inte vågar förstå det. och om man nu skulle våga förstå detta..vågar man då öppna sina ögon??
jaa..vågar eller vågar inte.
jag vågar inte.
hur ska jag kunna.. kan ju bli ledsen, sviken. har man råd med det.
jag vet vad jag vill ha.. det är alt.4. jag vill ha kärleken!!!

------:-----
kanske tänker man rent av alldeles för mycke.. kanske ska man bara låta det hända...ah kanske.

--;-@


MÅNDAG.

jaha, återigen har man klarat av en helg. och utan tvekan gick den ganska fort. hade ju en hjälte som rädda en från de svåra situationerna...



först skulle man klara av en helg full av utklädnad, läskiga typer samt spratt.
slapp iaf alla påplingande barn med "bus eller godis". jobbade ju =)



tog mig även en sväng till farmors grav. tände ett ljus samt la dit två blodröda rosor. vacket. hemskt att se de tomma gravarna, utan varken ljus eller blomma...sorgligt. kanske borde köpa tusen ljus på ikea, tända på alla tomma gravar.. inspererande.

men även på jobbet fanns det tid för skratt.....

 tyvärr vill inte bilderna komma fram. återkommer med dom.

RSS 2.0