FREDAG

igår gjorde jag an spännande upptäckt. den populäraste påsen att ha matlådan i verkar vara systembolagets. allt verkar få plats i den samt att man kan ha vad som helst i den,,, lysande!



[extra extra]




det verkar ligga i min natur...!?

öh!

LÖRDAG.

ja men då är man tillbaka i verkligheten. det är tungt om jag ska vara ärlig. verkligheten är den svåra delen av livet att få grepp om. det är tungt...


"...DET VACKRASTE SOM FINNS ÄR KÄRLEKEN, DU MIN VÄN. EN SISTA GÅNG. DEN VACKRASTE. NÄR DET HÄNDER MED NÅGON SOM ÄR DIN BÄSTA VÄN.."


SÖNDAG.

JAG SVÄVAR PÅ MOLN!

FJÄLLEN.









jaha. de va ett litet utbud.

FREDAG.

idag harjag åkt skoter..tjoheeej. hur skoj som helst...  mycke snö. hur galet mycke som helst... bilder kommer...

TORSDAG. (I bilen)

Ja nu sitter vi i bilen. Jag Lilly och magnus. Lilly kör..magnus chillar med musik...party. Jag har myst ner mig med täcke o kudde...hur skönt som helst. Jag är trött som bara den. Kommer säkert sova gott i natt, som ett litet barn, som en prinsessa. Som en prinsessa som just fått se sin prins...hur han fått henne, mig att le. Oh vad jag vill vara den prinsessan. Verkligen. Aaah. Ska bli skönt att åka iväg igen, har inte riktigt kunnat hinna andas ut ordentligt hemma, så lika bra att lätta igen innan de är för sent. Sov gott.

TORSDAG...

varför dricka en öl upponer när man ändå vet at den rinner ut...?
fjällen, här kommer jag!!!


ONSDAG.

DAGENS TEMA : EGENKÄR









OCH DAGENS ROS GÅR TILL "TAXI VEMDALEN OLA"
DU HAR VERKLIGEN FÅTT MIG ATT SKRATTA O LE DE SENASTE DAGARNA. DU ÄR EN UNDERBAR KILLE. OCH JAG ÄR VÄLDIGT GLAD ÖVER ATT JUST DU FÅR MIG ATT LE.


TILL OLA......



TISDAG.

idag är det som sagt tisdag och jag har jobbat., efter att ha varit ledig i över en vecka... besökte nämligen fjällen vecka 10. det va helt underbart. eftersom jag varit "sjuk" under en längre tid va det enormt skönt att få åka bort o göra något som jag verkligen gillar... snowboard. mycke snö, ett par öl o goda vänners sällskap. varvade snowboard, kexletning o öl med varandra.. hur skoj som helst.. skulle vilja åka tillbaka nu. inte bara för snön.. jag skulle vilja dit för att få må bra., känna lugnet. känna det mysiga stämmningen som sveper över fjällen, herrjedalen. härligt!! (digital kamerna krånglar...snart bilder....)



SÖNDAG.

HEMMA FRÅN FJÄLLEN IGEN.... BILDER KOMMER.

RSS 2.0