S.A.P.


De flesta har en dröm - hur de skulle vilja ha det för att vardagserotiken ska bli explosiv, passionerad och helt underbar. Så använd fantasin - förträng inte lusten - sex ska vara en lek, inte rutin.


MÅNDAG.


(SEXUELLT AKTIVERADE PARTIET.)




FANTASIN HÄLSOSAMT.

De flesta av oss har sexuella fantasier... De kan till exempel handla om att bli tvingad till sex av flera män eller kvinnor, att ge en partner smisk eller om att ha ett homosexuellt förhållande. Sexuella fantasier är hälsosamma och sätter extra piff på tillvaron. Vare sig vi vill erkänna det eller ej så fantiserar väldigt många om sex. Oftast är det fantasier som vi inte kunde drömma om att leva ut och vi tar kanske till och med direkt avstånd från dem i våra liv. Men i fantasins värld är allt tillåtet. Vi behöver inte stå till svars inför något vi tänker... Men sexfantasierna är utan tvekan ett mycket positivt element i våra liv.
 
Så - att fantisera om sex är hälsosamt. Tänk er då att utöva sex.


En amerikansk undersökning säger att cirka 90% av männen respektive 70% av kvinnorna har sexuella fantasier dagligen. Man våra tankar är helt olika..

KVINNANS SEX FANTASIER:

Kvinnan vill oftast ha syndigt sex.att villja göra något förbjudet...som tex att bli våldtagen, eller som att ha sex på ovanliga platser, skogen, i bilen,  eller att älska med en annan kvinna. Eller att lyckas förför flera män samtidigt..

MANNENS SEX FANTASIER:

Mannen fantiserar mycket våldsammare än kvinnan, sexuell makt, aggressivitet. Mannen fantiserar oftast om att ha en gigantosk penis. Och om att våldta, binda eller att förföra en kvinna mot hennes villja....

 

ÄLSKA MERA!! - DET ÄR HÄLSOSAMT!!


HUR PATETISKT FÅR DET BLI....

DENNA MYCKET INTRESSANTA FÖRELÄSNING!!

2009-08-29   17:50:23   Johan   JENNIE''   jag va med i slagsmål på Stureplan för 2 år sen
2009-08-29   17:50:23   Johan   JENNIE''   ca
2009-08-29   17:50:29   Johan   JENNIE''   en tjej blev provocerad
2009-08-29   17:50:38   Johan   JENNIE''   bla hotad till livet
2009-08-29   17:50:41   Johan   JENNIE''   av en kille
2009-08-29   17:50:48   Johan   JENNIE''   lr en huligan om man så vill

FORTS...

Johan säger:

ett bråk mellan oss och dem men han menar på att vi ska avlägsnas från platsen innan han ringer polisen han tror alltså att vi är upptrappningen till bråket så vi tvingas gå ut där det är så jag hamnar i den situationen annars hade jag aldrig tagit den vägen iaf man går ut och försöker tar det som en man men han som jag loskade i ansiktet kommer fram och skallar mig i ansiktet sen slår han mig med högern jag trycker upp en feting i käken helgalet slagsmål mina polare kommer ut och håller i mig hans polare i honom vi lugnar oss blöder som fan trycker upp mig mot porten en polare står och håller i mig lr typ ska skydda sig har han tänkt sig jag säger typ fattar du inte att du håller i mig du skyddar ju mig inte släpp mig men han är för full för att förstå det de menar väl på att jag kommer bli nersparkad till marken om jag går ut där men en kille kommer fram och lappar till mig iaf hårt flera ggr jag står där bara kan inte göra så mkt du vet han är ett sånt där äckel som gillar att le när han slåss typiskt psykopatmanér ser du den här och dundrar in i ansiktet hur som helst nån minut senare börjar vi lugna ner oss han ska ringa efter flera helt otroligt jag försöker be om ursäkt för att vi bråkade och säga att han betedde sig som en jävla idiot men han lyssnar inte så jag ger han fingret ber han dra åt helvete för sitt patetiska liv kutar därifrån fast de jagar mig ända till tunnelbanan säkert 10 pers hinner dock före kutar in på Mcdonalds sitter typ där en halvtimme för jag är säker på att de ska döda mig men jag tappade dem redan vid Stureplan så det är lugnt resten av kvällen och natten och jag kan åka hem utan problem  ska läggas till att han var en bajen baby squad lr bajenfan samma pack det hade inte vart nåt derby lr nåt de va bara det hade bajenkläder på sig spelar iofs ingen roll.....


JA VAD VET JAG. MEN DETTA ÄR NOG FN DET ROLIGASTE JAG VART MED OM! HAHA!!!


LÖRDAG

ANTAR ATT JAG MÅR SOM JAG FÖRTJÄNAR. JAG SKULLE JUST NU BARA VILLJA SJUNKA GENOM JORDEN. MED DET VET JU BÅDE DU OCH JAG ATT DET ÄR EN FYSISK OMÖJLIGHETATT KUNNA GÖRA DET. MEN OM DET GICK SÅ SKULLE JAG GÖRA DET. HELST NU. GÅRDAGEN BLEV VRICKAD. JAG VET INTE RIKTIGT VAD SOM HÄNDE...OCH JAG VET INTE HELLER OM JAG VILL VETA. KANSKE BARA KAN LÅTA DET VARA OCH LÅTSAS SOM OM DET HÄNT INTE HAR HÄNT..ELELR VA FAN. KLART ATT ATT DET HAR HÄNT..DUMT ATT FÖRNEKA. MEN ÄH SKIT SAMMA. SOM MATTIAS SKULLE HA SAGT "ALLT SOM DU GJORT I DE FÖRFLUTNA HAR FORMAT DIG TILL DEN MÄNNISKA DU ÄR IDAG.." VACKERT MATTIAS.            OVER AND OUT!

FREDAG..


FREDAGSMYS!
idag har det varit helkonstigt väder...men ikväll bär det av mot östergötland!!

ÄNTLIGEN...eller..

"THE VAMP"

Äntligen är det någon som tagit vampyr spänningen på allvar - fantastiskt. Ett amerikanskt sexleksaksföretag lanserar nu den perfekta leksaken för vampyr älskare - en vampyrdildo. Är det inte helt magiskt bra..? men det är inte det bästa..det bästa är att den går också att lägga in i frysen för att kunna simulera hur det skulle kännas att ha sex med en vampyr. En iskall vampyr dildo.. vlken ide! Önskar att det vart jag som kommit med den iden.. dildon är blekrosa och gnistrande som enligt tillverkaren återspeglar en nymånes sken. Det är ju bara för bra för att vara sant. Säger bara en sak, PAX!

Jag önskar mig en sådan. PAX PAX PAAAX!!


TISDAG.



kusinerna och jag va i skogen o mumsade blåbär.. mys mys!
mormor fyllde år..
träffade moster, pappa, jesper, mormor o morfar, tomas, mamma.
MYS!
jag har även lyckats krascha en kryssning idag..förlåt.

MÅNDAG.


GE MIG MERA...

EN DAG...


mr nasty bäver tar hand om de sista svenska soltimmarna för att få sin
päls extra skinande fin. han trivs mycket bra hemma hos oss på
sommarvägen så va det med den saken.

118100



WOW.

FÅR JAG LOV ATT PRESENTERA KEX 1 OCH KEX 2


SOM MARIEKEX. ELLER....

VÄLKOMMEN!!

MR. NASTY BÄVER.

vill välkomna dig till party fyrkanten (betsår av tårt1 tårt 2 kex1 kex2). vilken numera med nasty bäver blir en party femkant.
som ni ser är Nasty Bäver precis som vem som helst.


han djár i bilen. han kör bilen

han vill dicka ölen. han vill hålla sina tänder vita

han vill vara ren och fin. han vill trycka på knappar


KEX1 OCH KEX2... utförde ni nattens mission??

Något har hänt..jag och mr nasty b

6b806e5dd25417b6b1df2a89e65551af.png

Kolla varifrån!

Något har hänt..jag och mr nasty bäver ligger och myser i kex1's säng. Och vad får jag se, mattias har typ fått en puckel. Haha! Va fan är grejen. Kex 1 jobbar lite vid datorn. Kex 2 lagar mat. Bacon!


TORSDAG.

IDAG SKA JAG OCH MATTIAS ÅKA TILL KEXEN OCH HÄLSA PÅ. TÄCKMANTELN FÖR ATT KOMMA ÅT DERAS KROPPAR ÄR FYRVERKERI SM..ELLER? HAHA. NÄR DET SKA BLI TREVIGT, KÖTTFÄRSSÅS, SAMT ÖVERRASKNING TILL KEXEN SAMT EN SPECIELL PRESENT TILL KEX 2. JIPPIIII!!

HUR GÅR DET FÖR JOAKIM DÅ? ÄLGAR..ÄLGAR HÄR VA DET ÄLGAR. VI GÅR INTE OCH LÄGGER OSS IKVÄLL FÖRENS VI FÅR ETT ÄLG MMS. SÅ ÄR DET BARA..!

ONSDAG.

 !JOAKIM! - JAG ÖNSKAR MIG EN HIGH FIVE MED EN ÄLG...


ÄLG

det finns cirka en miljon älgar i europa. det är sveriges största land däggdjur. på grund av älgar dör cirka 8-12 människor i viltoclyckor. om bara djuren kunde hålla sig i skogan. rackarns djur att inte bete sig. älgen kan väga massor allt från 270-360kg. mycket mat på en älg. gott är det också. man har alltid jagat älgar så det är helt naturligt. allt från de att man bidde i grotta tills dagens samhälla då man bor i lägenhet, hus, slott eller vad man nu bor i för fint.
så fortsätt jaga älg..än så länge inte utrotningshotad.

Hmm...


vad hade någon tänkt sig här då?

FULLT HUS.

i helgen har det varit fult hos kan man säga..kex1 och kex2 har varit här. samt underbara jessie (kex3..!?). det har varit hur trevligt som helst. dock blev det ingen kubb.vi skuller det på regn gudarna..hur som haver..,det gick åt mycke vätska. vi va uppenbarligen välldigt törstiga. hehe.. ja det finns väl inte så mycket att säga mera än att när kex1 och kex2 joinar nyköpings party elit så är det bara TOP NOTCH!!!


närmast kameran (mig) har vi kex1, längst bort med armen i 90 graders vinkel har vi mr MJ...och den blonda lilla filren bakom kex1´s vinglas har vi kex2!!
UNDERBART!

jessica (vampyr...?) kex3...eller...söt är hon iaf.


jag och mattias hade game afton som sagt.. man kan nog säga att vi vann varsit spel.


Nu är klockan halv nio och jag stå

0-54ad6094450ddfae2c2a1a8cee1552b3.png

Kolla varifrån!

Nu är klockan halv nio och jag står och väntar på min kära mor. Vi ska till eskilstuna sjukhus. Nervös. Men det går förhoppningsvis över. Ikväll middag med la familia + jens viola och lilla nellie. Oh mattias ska självklart med då det handlar om familjen. Över för nu.


är lite på bushumör idag. Men måst

0-7957194c88f1e69dfb4fff2e85ce3675.png

Kolla varifrån!

är lite på bushumör idag. Men måste sova snart. Imorgon väntar en stor dag, eller stor o stor, viktig iaf. Ska till sjukhuset, en gång för alla. Nu jävlar! God natt.


MOVIE TIME!

  
jaha! då så. torkel i knipa är ju en dansk film där alla röster görs av felix herngren. måste ses.
och den som inte sett smala sussie har inte upplevt äkta humor!! och kenny starfighter kan jag tyvärr inte uttala mig om. men kex1 och kex2 säger att den skall ses, så vad gör man inte.

gjorde btw ett test på 118118 idag. som skulle visa om jag va godkänd som sms tjänst person första steget icke godkännd, andra steget 8/10 rätt. sista delen 7/8 rätt. men ack för dålig! rackarns. lycka till, önska jag kex1 som gör samma test just nu (kl.13.20)

wohoo!!

TISDAG VS ONSDAG.

va har vart på fredö i 24 timmar.. herregud. ja vad säger man. vi drack starköl, drack snaps, samt att vi åt kräftor och grillad kyckling...riktigt gott.
vi spelade även poker.. jag vann, mattias vann och lasse var allmännt dålig!


denna lilla skapelse är en tavla som hängde inne i min farmors sovrum när jag va liten, och när hon levde vill säga. den satt precis ovanför sängen vilket gjorde att jag inte kunde sova och varje gång jag skulle sova över så slutade det med att vi fick hänga något över tavlan så jag kunde slappna av...och kunde sova. jag trodde nu att jag vid farmors bortgång skulle slippa tavlan för gott..men igår när jag skulle springa ner och kissa.. vad återfinner jag..jo tavel-jäveln på insidan av toalett dörren. vad har jag gjort för att förtjäna detta. den är ju galet obehaglig ju!! GGAAAAHH!



utsikten från sommarstället är inte fy skam.. vi va även och badade igår kväll. så galet varmt och skönt i havet. man ville vara i hur länge som helst. det va verkligen skönt. 24grader typ. vi hoppade, dök, halkade, rullade runt,  utövade konstsim, drack ölen, körde lilla båten. hoppade lite till i vattenet. ja det va alldeles underbart!! vill bada mera!!

SNAPPSVISA:

"HÄSTEN DEN HAR FYRA BEN,
HÖNAN DEN HAR TVÅ,
PILLEPILLESNOPPEN HAR INGA BEN..
MEN DEN KAN STÅ ENDÅ!!
SKÅL!!"

over and out.


(PS)

JAG ÄR SÅ FÖRBANNAT DÅLIG PÅ ATT STAVA....

TISDAG.

TOP NOTCH!

JAG VILL BÖRJA MED ATT TACKA KEX1 & KEX2 FÖR EN HELT FANTASTISKT SKOJIGT DYGT! JAG TRODDE INTE ATT DET FANNS TVÅ LIKASINNADE MÄNNISKOR DÄR UTE. HIGH FIVA FÖR ROOMIE LIVET!

halet roligt att ni lyckades knäcka lösenordet..samt att ni efter lite krångel lyckades hitta hit. skoj skoj. och har även konstaterat att det är den längsta efterfesten någonsin som jag och mattias deltagit på.. vi va med på förfesten..missade dock festen..men den skötte ni fint själva., men vi va med och styrde upp efterfesten med stolthet! att spela kubb klockan fem på morgonen har aldrig skett förrut. men grymt skoj! har nu i efterhand hört av en granne som undrat om det va vi som partajjade där.. hehe.. stämmer ju bra! nästa gång..hur ska vi lyckas knäcka det..!? hmm..kryss.. ah låter fint! östersjön här kommer vi!

NYKÖPING`S festdagar är över, vi jobbade på. mattias i öl-tältet och jag som värdinna i gripsholmsparken. hur trevligt som helst. men nu är det över, och efter dessa dagars slit så har vi dagen till ära till bringat hela dagen på havet.. fått lite färg..grillat lite. jag mattias och jonas. tack för idag grabbar! nästa gång står inte jag får att tvätta grillen. USCH!!

annars så har lördag-söndag vart en av de bästa dagarna på hela sommaren!! tack!


NYKÖPINGS FESTDAGAR.

IDAG KOMMER KEX1 OCH KEX2 PÅ BESÖK. OM DOM LYCKAS KNÄCKA ALLA LÖSENORD SÅKLART..MEN DET FÅR VI VÄL HOPPAS.

MATTIAS JOBBAR IDAG I STORA ÖLTÄLTET PÅ TORGET.JAG SKA VARA VÄRDINNA I GRIPSHOLMSPARKEN.

IMORGON SÅ SATSAR VI PÅ SÖNDAGSFYLLA WOHOOO!



FÖRSTA LEDTRÅDEN TILL KEX1 & KEX2, ....VIND OCH VATTEN!



PAPPA OCH JAG VA UTE PÅ SJÖN HÄR OM DAGEN..
mycket trevligt va det. vi navigerade oss från fredön, marsviken till nyköping stadsbron för att plocka upp mamma

MYS!

MIN ÄLSKADE ROOMIE!

ONSDAG.

jaha.. idag va det dags för början av nyköpings festdagar.. here we go!!
det ser ut att bli fint väder.. så vi lär ju kränga ett par bärs! tjohooo.
blir långa dagar..men blir nog fint det... =)

ha en trevlig stund isommar solen.

OH PATRIK, KÖR INTE VILSE I TYSKLAND!!

RSS 2.0