MÅNDAG.


(SEXUELLT AKTIVERADE PARTIET.)




FANTASIN HÄLSOSAMT.

De flesta av oss har sexuella fantasier... De kan till exempel handla om att bli tvingad till sex av flera män eller kvinnor, att ge en partner smisk eller om att ha ett homosexuellt förhållande. Sexuella fantasier är hälsosamma och sätter extra piff på tillvaron. Vare sig vi vill erkänna det eller ej så fantiserar väldigt många om sex. Oftast är det fantasier som vi inte kunde drömma om att leva ut och vi tar kanske till och med direkt avstånd från dem i våra liv. Men i fantasins värld är allt tillåtet. Vi behöver inte stå till svars inför något vi tänker... Men sexfantasierna är utan tvekan ett mycket positivt element i våra liv.
 
Så - att fantisera om sex är hälsosamt. Tänk er då att utöva sex.


En amerikansk undersökning säger att cirka 90% av männen respektive 70% av kvinnorna har sexuella fantasier dagligen. Man våra tankar är helt olika..

KVINNANS SEX FANTASIER:

Kvinnan vill oftast ha syndigt sex.att villja göra något förbjudet...som tex att bli våldtagen, eller som att ha sex på ovanliga platser, skogen, i bilen,  eller att älska med en annan kvinna. Eller att lyckas förför flera män samtidigt..

MANNENS SEX FANTASIER:

Mannen fantiserar mycket våldsammare än kvinnan, sexuell makt, aggressivitet. Mannen fantiserar oftast om att ha en gigantosk penis. Och om att våldta, binda eller att förföra en kvinna mot hennes villja....

 

ÄLSKA MERA!! - DET ÄR HÄLSOSAMT!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0