TISDAG.


i helgen va det verkligen varmt väder..det firades med massa öl i min trädgård, med jess och mj. det va mycket trevligt. oh mitt upp i allt öl hävande kom det inglidandes en lååång vit limosin. helt galet...en flock killar stod runt den o spanade in typ den vita färgen eller någe.. men men., gänget på tre fortsatte häva öl. cider och vin.

palace. ja det va en lyckad kväll. en stukad fot, ett tappat legitimation.
rackarns. det va varmt mycke folk, men det värsta av allt va att dom inte hade baja päron eller tequila rose.
hemskt!


PARTEJ! VÄRDEKASS BILD MEN IAF... VILLE HA HANS HATT TILL TUSEN. MEN ÅKTE HEM UTAN RESULTAT.

JÄVLIGT MOGET! HAHA....
dagen har varit bra.. spel skratt och massa böter. haha...
ska snart iväg med pappa o storhandla. det blir lite jobbigt., ofatst blir det bara välldigt dyrt..uuh!

imorgin åkermj till tunisien. ha så kul!

LÖRDAG

NATTEN SOM VARIT HAR JAG SOVIT UTE HOS MAMMA O PAPPA. JUST NU SITTER JAG I GRÄSET I SOLEN, MED FOTBAD BÄRBAR DATOR OCH BARA NJUTER AV SOLEN.. VÄLLDIGT NICE. DOCK HÅLLER DATORN PÅ ATT DÖ...SLADDEN RÄCKER INTE IN.. HAHA.  SKA SÄLJA MIN DVD SEN....SEN SKA JAG LATTJA MED JESSIE IKVÄLL, NATT O SÅ. DET SKA BLI TREVLIGT. ALL KÄRLEK TILL HENNE. VI HAR MASSOR ATT TA IGEN..... MISS HER. SHHIIIT VA VARMT DET ÄR. MYS MYS. LÄNGTAR TILLS MAN KAN SLÄNGA PÅ SIG BIKININ OCH HOPPA NER FRÅN BERGET RAKT NER I HAVET. DET ÄR SÅ UNDERBART.. ELLER TA BÅTEN UT PÅ HAVET., HOPPA FRÅN KANTEN PÅ BÅTEN..AH. DET ÄR SOMMAR DET. GRILLA.. FÅR INTE GLÖMAGRILLNINGEN. OH MIN BALLKONG.. KOM IGEN.. BLI KLAR.


FREDAG.

ETT ESTETISKT GÄNG.
DANIEL, MELKER, AXEL, LINN, TODD





TREVLIG HELG OCH NJUT NU REJÄLT AV SOLENS STRÅLAR.


ONSDAG.

IDAG HAR DET VART EN BRA DAG...
MEN JAG HAR FÅTT I UPPDRAG ATT RITA MAFFIAN..HAHA..JA VÁD VET JAG.!

...dock inte helt klar. får bli efter mötet o lite äppelätande.

bebisen är på väg. jag hör hur dom kämpar. hurra. snart är den här. vi kommer bli så lyckliga ihop.

"visste ni att enligt lagen i usa är det förbjudet att ha med sig ett lejon på biografen!"
OH DET ÄR SANT!

MÅNDAG.

JAG HAR FÅTT KLAGOMÅL! OCH SJÄLVKLART GÖR JAG NÅGOT FÖR ATT TILLFEDSTÄLLA DETTA KLAGOMÅL. HAHA. DU VET VAD JAG MENAR..

köpte sommarens första glass med mattias idag nere vid hamnen. det va mycke gott. docj va det välldigt mycke läskiga fåglar, flygande råttor, som vill anfalla och ta våran glass. morr.

ser det gott ut eller vad? jag vill bara ha mera mera mera...jag hade de tre smakerna av päron, polka och choklad. tyvärr.. och då menar jag TYVÄRR, blir jag lika besviken varje gång jag väljer chokladglass - min hjärna tror nämligen att det ska smaka himmelskt gott, men ack så fel.,. det är inte så gott som min hjärna tror..

här är lite äckel som tess gjorde.. jag rös över hela kroppen, det va så jävla vidrigt. men av någon anledning drack jag alla!  hipp hipp hurra!!

BAKOM MINA SOLGLASÖGON...LALALAAAA.....

ja denna dag har iaf varit mycke bra.. härlig dag på jobbet.allt flöt på. jag känner mig lite tung i huvudet..och lite förkyld. men jag kommer snart igen.. jag kommer fixa det. eller alla säger det så får vi se hur det blir med den saken.. jag vill så mycke att det snart kankse inte går att genomföra allt. men jag ska försöka.

MISSION : fixa mitt körkort, nin mamma säger att man kan faktiskt inte gå omkring utan ett helt år. men orka, man kan ju ha passet med sig. det säger ju polisen. men men.. mamma har alltid rätt..eller?

mattias ligger på min soffa och tittar på max payne. det är grymt bra om jag får tycka till lite.

hej då, oh ola..hoppas det gick bra att komma hem till ditt nya kvinnokollektiv med den mysiga stökstämmningen, som inte gjorde så mycke för det luktade ju kvinna, hårspray, parfym, hud lotion...mmm. okey et kan jag gå med på att det kan lukta gott o så.. men det måste ju vara lite sexuelltfrustrerande? oh en sak..det där med trosorna på golvet, och bh-n i soffan...det tycker iaf inte jag är speciellt trevligt. jag vet inte.. jag är inte kille så jag kan inte svara på det...  men om min kille la sina kallingar på toalettgolvet hade jag inte gillat det...men men..var o en får tycka om vad dom vill!


SÖNDAG.

Då va jag blåst igen. Återigen stod jag där som en idiot...jag blir så ledsen! Hur orkar alla hålla på? Jag har iaf varit nere vid vattnet, det finns kvar. Solen värmer...mycket fint. Inatt som va så körde jag björn, tess och sandra till arlanda. I en liten gul seat ibiza. Ägaren robin, honom ska jag träffa idag för första gången o lämna tillbaka den. Hoppas han blir glad för den platta cola burken. Jag tryckte även in jossan i bilen så jag kunde få sällskap hem...hehe. Det va så trångt! Men skoj. Tre mål denna vecka, nu jävlar!

HATAR...

...ALLT SOM PÅMINNER OM MITT FÖRFLUTNA. JAG HATAR MITT LIV, JAG HATAR DENNA STAD, JAG HATAR ALLA SOM BOR I DEN. JAG HATAR ATT FÖRSÖKA LE NÄR DET JAG EGENTLIGEN VILL ÄR ATT SKRIKA. JAG VILL BARA ATT HAN SKA FÖRSTÅ HUR MYCKET HAN SÅRAT MIG OCH HUR TRASIG JAG ÄR OCH HUR RÄDD JAG ÄR FÖR FRAMTIDEN! JAG FÅR ONT I MAGEN ÖVER ATT TÄNKA PÅ DET. JAG ÄR RÄDD FÖR ATT FÖRSÖKA TA CHANSEN MED NÅGOPN ANNAN. JAG ÄR LIVRÄDD. VAD HÄNDER OM JAG BLIR SÅRAD IGEN? VAD GÖR JAG DÅ? JAG ORKAR INTE MERA..HUR MYCKET SKA MAN ORKA SOM MÄNNISKA? TAR DET ALDRIG SLUT.. JAG SKULLE VILJA LEVA ETT KÄNNSLOLÖST LIV. FÖR JUST NU NÄR JAG LER ÄR DET IAF INTE PÅ RIKTIGT! DET ÄR NÅGON FALSK JÄVLA FASAD. OCH ATT VARA FALK ÄR JAG TYDLIGEN GULD MEDALJGÖR I JUST NU! LIGGER ETTA PÅ DEN LISTAN. JAG HATAR MITT LIV. JAG HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR!!!!

HATAR!

LÖRDAG.

SKA MAN HA ÄGGKOPPAR I ETT HEM FÖR ATT DET LIKSOM SKALL VARA KOMPLETT...

FREDAG.


HAHAHAHAHA... HUR KUL KAN DET VARA..

IDAG ÄR DET FREDAG..JAG O TESS SKA TA EN KALL OCH KOLLA PÅ FUCKING ÅMÅL..DET BLIR GÖTT DET..
SEN IMORGON SKA JAG KÖRA TESS, BJÖRN OCH SANDRA TILL ARLANDA.. DOM SKA TILL RHODOS..CHILL! SJÄLV BLIR JAG KVAR I SVERIGE OCH JOBBAR...TUR ATT SOLEN LYSER PÅ OSS MED =)

TISDAG.

VAD FAN SKA MAN SÄGA. ATT LITA PÅ FOLK SKA JAG IAF SLUTA MED, SKITER SIG IAF BARA!

TOLD YA, ÄLSKA SIG SJÄLV, DET KAN JU INGEN HINDRA EN FRÅN AF...





MÅNDAG.



TESS TAR O HÄLSAR LITE PÅ KEXET I PARKEN. HON HÅLLER ÄVEN I LITE BLOMMOR. FIN FINT!

STAPEL AL'A TESS. MATTIAS SKA LYCKAS DRA UNDAN MATTAN UNDER..LYCKA TILL!

TESS O MJ CHILLAR PÅ DET GULA DJURET.
JA DET VA EN HÄNDELSERIK KVÄLL. DEN BÖRJADE PÅ MACKEN MED ATT PUMPA CYKELN OCH SLUTADE MED ATT VI SATT PÅ DOM GULA DJUREN..JA VAD SKA MAN SÄGA. IT´S A HALLELULJA MOMENT!



.....

JAG VILL BLI LYCKLIG. VAKNA VARJE MORGON OCH KÄNNA ATT DET FINNS EN MENING ATT KLIVA UPP. VAKNA BREDVID DOM DÄR VACKRA ÖGONEN. SE HONOM DJUPT I ÖGONEN O VETA ATT DETTA ÄR DET RÄTTA. ATT KÄNNA TRYGGHETEN I HONOM OCH SIG SJÄLV. ATT KUNNA LE FÖR ATT DET ÄR ÄKTA. ATT KUNNA LÄNGTA O KÄNNA HOPPET. ATT KUNNA FÅ SKINA IGEN!

LÖRDAG.


NU HAR VI GJORT DET!! JAG OCH MATTIAS HAR LÄNGE FUNDERAT PÅ HUR DET SKULLE VARA ATT FRYSA EN CHEESBURGARE OCH SEN TINA DEN I MICCRON OCH SEN ÄT DEN.. HUR SKULLE DETTA FUNGERA..? VI HAT JU REDAN FRYST PIZZA I FRYSDISKEN PÅ ICA., SÅ VARFÖR INTE. VI FRYSTE IN DEN LILLA CHEESEBURGERN. OCH VÄRMDE DEN IDAG I MICCRON...OCH JAG KAN HELHJÄRTAT SÄGA ATT DET SMAKADE BRA. JAG SULLE VERKLIGEN HELLRE VILLJA HA TIO CHEESE I FRYSEN ÄN TIO BILLYS.. FAKTISKT. DÅ KAN VI SÄTTA PUNK FÖR DET.!
__________________________________________________________________________________________
__________________________________________________________________________________________

annars så..jasååå det har ju varit påsk. eller är påsk. dagen blev påskmiddag hos mormor.. kusinerna., moster m. man samt mamma o pappa. trevligt. oh vovven va ju där... vi hade det välldigt mysigt..god mat.




MASSOR MED MYS VA DET IALLAFALL.

KÄRLEK TILL ER ALLA...

LÅNGFREDAGEN.

jaha., idag har man varit lite duktig. bytt till sommardäck på bilen., tvättato damsugit den. samt lärt mig lite delar som jag inte kunde..se hur länge jag kommer igåg det..nte speciellt länge om jag känner mig själv rätt. skulle villja kunna massa mera. jag har iaf sökt skol idag., det tycker jag är duktigt.i göteborg och östersund. hoppas verkligen att jag kommer in i göteborg., då vet jag någon som följer med. oh då skulle jag bli glad iaf..  snart ska jag lämna the forest för att åka in till stan, hämta hem tess, handla och köpe en cheese. det har hon önskat sig. jag börjar bli trött igen. hur är det möjligt..
just ja..åter tilldet där med att jag sökt skola.jag skulle vilja komma in., för gör ja det så blir jag nog litekickad till att flytta, börja om på nytt...se framåt. en ljus framtid. the future!

THE FUTURE!!!!!

PINSAMT!

JAG SUGER PÅ ATT STAVA! DET ÄR PINSAMT. JAG TROR JAG LIER AV NÅGON SLAGA TANGENT DYSLEXI!!

TORSDAG.



 

jaha..då va det påsk igen..det är med blandade känslor jag skriver idag. just som det känns nu är det inte speciellt många som år mig att le. men ni som gör det ska ha ett enormt stort tack. jag vet inte hur jag hade klarat av detta annars. att skatta betyder massor för mg., att få vara glad. känns lite som om det är min grej., att vara glad.. det sägs att det strålade om mig förr.. men det gör inte det längre...bara ibland., så kan det stråla igenom. oh dom gångerna värdesätter jag enorm mycke.. som sag idag ärdet påsk.. varför firar vi påsk. religioner hit o dit. jag tycker det är en dag man ska kunna berätta för nära o kära att dom betyder mycke...så jag tar väl o börjar..

min lillebror jesper. du är underbar. du får mig alltid att skratta., älskar dig enormt mycke och glöm inte att jag alltid inns här för dig.

lillebror johan. du är underbar. älskar dig. jag är stolt över dig att du snart ska ta studenten och sedan nalkas lumpen. go for it. gör mig stolt....dock är du inte leka manlig när du trär på en nylonstumpa...hmmm.

sexi!

här har vi johan. du får mig att le och skratta varje dag. det är underbart. jag vet inte hur du lyckas., men varje gång du gör det så blir jag varm. tack för att du finns där ch får mig att le. tycker om dig! glöm inte det...

mr mj. du är underbar. hur hade jag klarat detta utan dig. jag säger bara DU&JAG mot världen.. den dagen som kommer snart..du vet vad jag menar. jag hoppas att dina o mina drömmar går i uppfyllelse snart..för det är vi världa. tusen gånger om! älskar dig.

TESS, men jag kallar henne tess. om jag inte haft dig att venilera med så hade jag nog haft sönder öronen på någon annan. tack för allt. glöm inte att jag alltid finns här för dig... alltid 24 timmar om dygnet. älskar dig!

solen kikar fram..så fram med brillorna alliohopa. sommar o sol o kort tight kjol!

jao., jag va hemma hos la familja en snabbis igår. gärna att ingen kan ställa sina skor åt sidan., istället återskapas någon form av gladiator sm för att komma fram till dörren HYSTERISKT!!!

kissemissen i solen. mys.

hehe.

som vanligt avsluta med lite ego bilder på mig själv.. så funkar det ju uppenbarligen. kunde ju lägga in någe annat...men efterssom jag är lite söt får dte bli så. hehe..

GLAD PÅSK ALLIHOP!!!
kärlek.

TISDAG.


JAG ÄR TVEKSAM. FINNS ÄKTA KÄRLEK., ELLER LEVER VI ALLA I NÅGON SLAGS WANNA-BE-LOVE BUBBLA.. JAG TROR DET.

JAG ÄR LEDSEN ATT BEHÖVA SÄGA DET., MEN JAG TROR ATT DEN SK.A ÄKTA KÄRLEKEN BARA FINNS DÄR FÖR ATT BEDÖVA SMÄRTAN ÖVER HUR MAN EGENTLIGEN MÅR. FACE IT. ATT BEÖVA FÅ DE BEKRÄFTAT HELA TIDEN., BEROR JU PÅ ATT DU ÄR RÄDD..DU ÄR RÄDD FÖR ATT DÖ ENSAM.. MEN VADÅ., ATT DÖ IHOP MED NÅGON., SKULLE DET VA BÄTTRE.. ATT LÄMNA NÅGON SOM SÖRJER DIG.. WHAT THA FUCK!!!

SÖNDAG.







ja det va en liten sväng uppe i norrland. så sjukt mycke snö.. helt galet roligt. vi åkte skoter o lattjade.. taxi vemdalen!!

LÖRDAG.

igår hade jag och mattias en trevlig dag.. först målade vi...sen blev det nostalgi musik. aaah. underbart. mattias lagade mat och jag agerade någon slags hoppy dj. hehe...
idag är det super fint väder igen... dock inte fullt lika varmt...balkongboysen håller på utanför...dom låter massor... mitt lilla huvud får ont. hehe... men det blir fint.. verkligen! synd att dom inte är så heta..! hehe...

jag har iaf målat ett barnrum i buskhyttan, åt en grabb som älskar simpsons. han ska få sitt rum idag för första dagen... hoppas han gillar det.. =)




så¨fint så fint. tack för hjälpen mr M.J. smile. vi har gjort ett bra jobb.. han kommer sova såååå gott.

sen va ju jag på en tripp till norrland igen...för ett tag sen...
massor med snö...


på en tur med bilen hittade jag och mattias en soffa.. haha.. så fint!


min älskling...

SODASTREAMAD OBOY!

TORSDAG.

JAG ÄR LEDSEN. STACKARS ASKUNGEN!


RSS 2.0